Moden ombré na laseh nekoliko drugače

Tako hitro, kot se je ombré zavihtel na top lestvice lepotnih smernic, je kaj kmalu pristal med passé trendi. Zamenjal ga je balayage, ki mu je zelo podoben, a je za odtenek bolj naraven. To hladno sezono se ombré način barvanja las ponovno vrača med lepotne smernice, a nekoliko drugače. Ponovno so v igri barviti, mavrični lasje, ki so vas navdušili, ali pa vam sploh niso všeč. Načinov prelivanja las je zares veliko, če ste za bolj naraven videz, poskrbite, da je narastek v barvi vaši las. Pri tem bodo vaši lasje izgledali dlje časa lepi, brez nenaravnega narastka. Če ste bolj drzne in rade ekspirimentirate, si omislite barvit odtenek po celi dolžini las. Lahko se najtemnejši odtenek začne pri samem lasišču in je najsvetlejši na konicah ali pa obratno. Odločite se lahko za mešanje dveh različnih odtenkov, na primer vijolične in rožnate, ter jih med seboj povežete z ombré efektom.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

In ko smo že pri barvah, trendi so barviti intenzivni in malo manj intenzivni. Seveda se ve odločite za odtenek, ki najbolje pristaja vašemu osebnemu slogu in barvi polti ter oči. Zelo lepi so prej omenjeni roza odtenki, sploh pa pasteli, ki pridejo do izraza pri svetlolaskah. Tako kot roza je vijolična pravi hit in vse vmes, tukaj je še rose gold odtenek, ki ga je Kylie Jenner naredila tako zaželenega sploh pri mlajši generaciji. Med hladnješimi odtenki ne smemo pozabiti na modro – zelo lepe so svetle nianse. Barva, ki pa ne sodi k mavričnim trendom, a je brez dvoma izredno zanimiva, pa je siva, ki jo lahko preizkusite tudi z ombré prelivanjem. Siva je najlažja za kombiniranje z oblačili, ker boste z močnejšimi odtenki imele veliko več dela. Plus (pa morda tudi za koga minus) je tudi to, da se tovrstne barve zelo hitro sperejo in kaj kmalu boste lahko ponovno uživale v svoji naravni barvi.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.