Modna inspiracija, ki smo jo našle kar na travniku

Nekaj najlepšega v poletnem času so tudi travniki. Segajo nam do kolen ali kar do pasu, poleg posebnih odtenkov zelene pa v njih najdemo nešteto drobnih cvetov, najbolj nenavadnih oblik in najbolj osupljivih barv. Nič presenetljivega torej, da nam ta kanček narave vse pogosteje služi tudi kot modni navdih. V sebi namreč skriva nekaj omamnega, nekaj izredno sproščujočega ter nenazadnje tudi nekaj zelo nežnega, ženstvenega, kar se seveda dobro poda tudi neštetim kosom vroče sezone. Naj gre za oblačila ali modne dodatke, za posamezne nianse ali potiske in vzorce, dobrodošlo je resnično vse.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Čisto posebno mesto letos pripada odtenkom zelene, ki so, bolj kot najbolj popularni smaragdni in gozdno zeleni, tokrat precej svetlejši, celo nekoliko sprani, v njih pa se pogosto skriva nekakšen pridih sončnih žarkov. To je barva, ki odlično služi za nekaj med hlačami in krilom, zanimivo deluje pri kostimih in suknjičih, hkrati pa predstavlja tudi super podlago najbolj modnim poletnim odtenkom rjave, rumene, oranžne in pink. Travnik nam vedno znova nudi podobe rož, ki jih z veseljem vpnemo v naš poletni look, še posebej popularne pa tako ostajajo marjetice, kamilica in makovi cvetovi.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Naravnost prelepe so tokrat vichy obleke, ki spominjajo na piknik odeje, zato se zraven kot naročeno podajo dodatki, kot so na primer sončna očala, torbice in svilene rutke, ki vsebujejo elemente poletnega travnika. Med kosi, ki spominjajo nanj, so tudi ljubki topi in še bolj romantične tunike s tovrstnimi potiski, nenazadnje pa ne gre zanemariti niti njegovega vpliva na lepotni svet, kjer letos vladajo odtenki zelene tudi na očeh.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.