Modna izbira: vojaško zelena

Barve so prava modna popestritev in ne glede na letni čas je pogovor o teh aktualen. Odtenek, ki pravzaprav nikoli ne gre iz mode in je še nekako bolj priljubljen v zimskem času, je vojaško zelena. Tega lahko izberemo na oblačilih ali pa tudi modnih dodatkih. Prave modne navdušenke obožujejo monochrome vojaško zelen videz, torej se vanj oblecite od glave do pete. Enostavno to lahko storite z obleko ali kombinezonom, ali pa se poigrajte s spodnjim in zgornjim delom, ki so lahko tudi v različnih niansah vojaško zelene. Modni dodatki pa naj bodo pri monochrome videzu čim bolj nevtralni; bež in črna sta nekako najboljša izbira. Če pa bi raje vnesle vojaški pridih le z enim kosom, lahko to storite na različne načine. Pravi hit mrzle sezone je jakna, bodisi usnjena ali pa klasična parka. To lahko nosite na različne kombinacije.

vir: Pinterest
Saint Laurent, www.net-a-porter.com
vir: Pinterest
Tom Ford, www.net-a-porter.com
vir: Pinterest

Tukaj so še spodnji deli; stavite na baggy hlače ali pa krilo, ki ga nosite na temnejše žabe ter visoke škornje v črni barvi. Brez dvoma pa je najbolj vsestranski modni kos srajca, ki jo lahko nosite za različne priložnosti. Kanček zelene pa lahko vnesete tudi z modnimi dodatki; naj bo vaš nov nakup torbica. Naj ne bo prevelika, zlati metalni modni detajli dodajo kanček luksuznega pridiha. To lahko nosite na različne barve outfitov, od nevtralnih odtenkov do rjave, ki je letošnje leto zamenjala črno barvo. Podobno lahko storite z obutvijo; še vedno kraljujejo športni copati, a v zimskem času smo ženske bolj nagnjene k gležnjarjem in škornjem – izbira je vaša. Lahko pa izberete klasične ženstvene salonarje, ki vam bodo dolgo služili za posebne priložnosti ali pa kar tako, ko si boste zaželele videzu dodati tisti x faktor.

Chloe, www.net-a-porter.com
Valentino, www.net-a-porter.com
vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.