Modna mehkoba letošnje zime

Zanimivo je, da se letošnjo jesen in zimo osredotočamo predvsem na drznejše, pa tudi glamuroznejše kose, s katerimi lahko izstopamo že na daleč, a hkrati modne zapovedi predlagajo tudi ogromno mehkobe. Slednjo lahko najdemo tako pri pleteninah in toplih materialih kot tudi pri barvah, sploh tistih pastelnih, ki bi jih morda sprva pripisali pomladi, a je postalo že ob koncu tega poletja povsem jasno, da jih bomo nosile tudi to zimo. Tu so torej odtenki sladkorne pene, bombonov in sladoleda, ki nekatere najlepše looke tvorijo prav v družbi puhastih oziroma kosmatih kosov, kot so jakne iz umetnega krzna, oversize volneni puloverji ali pa debele pletene, dolge jope.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Gre za stil, ki ne pozna starostnih omejitev, v njem pa v hipu delujemo mladostneje. Prav zato so odlična izbira pastelne pletenine, ki jim dodamo kavbojke in bele superge ali pa usnjene hlače oziroma mini krilo ter bele škornje za kanček več zapeljivosti. Mehkobo bomo letos našle tudi pri nevtralnih kosih, predvsem v nude, sivih in zemeljskih tonih, ki so kot naročeni za službene outfite, medtem ko si za večerne zraven omislimo le bleščice in že smo nared za predpraznične zabave.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Mehkoba se je znašla tudi pri plaščih in še bolj pri puhovkah, kjer so se modne hiše večkrat poigrale s color block tehniko, pa tudi pri bluzah in oblekah, kjer se nežne barve zelo elegantno dopolnjujejo s posameznimi detajli sezone, kot so naborki, pentlje, volančki ter napihnjeni rokavi. Za popoln look takšnega stila seveda ne sme primanjkovati šalov in ogrinjal v svetlih, bledih barvah, medtem ko si na obrazu privoščimo kar se da naraven in hkrati kanček bleščeč make-up.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.