Modna zgodba rjave nadaljuje svojo pot

Toliko, kot se je o rjavi barvi govorilo v letu 2018, se ni že dolgo, dokaz tega, da je njena popularnost postala na trenutke celo večja od črnine, pa je dejstvo, da z nami ostaja tudi v nadaljevanju. Letošnja pomlad namreč obeta rjavo od glave do peta, na vseh kosih naše garderobe, od najmanjših podrobnosti, kot je na primer pas, pa vse do najbolj opaznih, kot sta recimo maksi obleka in/ali dolg plašč. Priznam, da me je toliko rjave sprva malce zmedlo, saj se k njenim odtenkom, razen tistim najnežnejšim, ponavadi nisem zatekala. A vendar danes ugotavljam, da mi je že zlezla pod kožo, saj se v moji omari najdejo rjave hlače, rjava jakna, rjava obleka in še kaj.

Poulična moda
Poulična moda
Poulična moda
Poulična moda

Leto 2019 si bo od rjave sposodilo predvsem karamelne odtenke, kar smo lahko razbrali že iz zadnje Pantone palete. Omejitev, kam vse ta barva spada, skoraj ni. Predlagam, da si vsekakor omislite vsaj en par čevljev v rjavi, morda pas in kak vrhnji kos, midi krilo in/ali bluzo, ki v sebi nosi boho pridih. Morda jo lahko izpustimo pri spodnjem perilu in spalnem programu, vsekakor pa jo vključimo tudi pri športnih elementih našega looka. To je namreč barva, ki ne pozna starostnih omejitev, deluje elegantno, hkrati pa je izredno hvaležna, ko pride do odnosa s preostalimi barvami.

Poulična moda
Poulična moda
Poulična moda
Poulična moda

Tokrat bomo rjavo večkrat nosile poleg črne in bele, super bo tudi letos v družbi rumene, vsekakor pa jo dodajmo še med nežne primerke bež, kožne in pink. Super bo delovala tudi z barvo leta 2019, koralno zlato, medtem ko mene osebno zadnje tedne zelo prepričajo stajlingi, ki združujejo rjavo in močno modro.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.