Modne bleščice tega tedna

Teden za nami tokrat prinaša nekoliko zatišja, kar pa seveda ne pomeni, da modni in lepotni svet počivata. Še zdaleč ne, saj se na obzorju že svetlika poletno sonce, ki s seboj prinaša nekatere najlepše kolekcije vroče sezone. Zadnji dnevi so bili odeti predvsem v nakit in še bolj dišavne novosti, zgodilo pa se je tudi kar nekaj veličastnih sodelovanj. Katere so torej najglasnejše kampanje? Pa poglejmo.

Za kar najbolj prefinjene športne kose sta se tokrat združila slovita modna hiša Missoni, ki je prispevala nekatere svoje najbolj prefinjene printe, ter športni gigant Adidas z linijo Adidas Running.

Missoni x Adidas

Še eno prikupno, športno obarvano sodelovanje pa se je zadnje mesece spletlo med znamko Champion ter oblikovalko modnih dodatkov Susan Alexandro.

Champion x Susan Alexandra

Tu pa je tudi novo sodelovanje znamke The Kooples, ki je, po sodelovanju z Irino Shayk, Emily Ratajkowski in podobnimi, tokrat združila moči z Ming Xi, rezultat tega pa je kapsulna kolekcija torbic za letošnjo pomlad.

The Kooples x Ming Xi

Kapsulno kolekcijo pa je postregla celo slovita obutvena hiša Stuart Weitzman, ki se je tokrat navdušila nad idejami Yang Mi, dokaz dobrega sodelovanja pa so nekatere naravnost pravljične petke.

Yang Mi x Stuart Weitzman

Novo reklamno podobo je te dni dobila tudi znamenita dišava Olympea znamke Paco Rabanne, obraz katere pa je že vrsto let elegantna Luma Grothe, tokrat v družbi brazilskega modela Nicka Youngquesta, ki je obraz njihove moške različice Invictus.

Paco Rabanne Invictus in Olympea
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.