Modne bleščice tega tedna

Za nami je izredno pester teden, saj se je tako na modnem kot lepotnem področju predstavilo kar nekaj novosti. Vse oči so bile seveda uprte v Met Gala večer ter kreacije na rdeči preprogi, ta hip pa smo že osredotočeni na dogajanje v Cannesu. Preverimo torej nekaj najzanimivejših novičk tega tedna:

Rihanna na Met Gala 2018

Kot že rečeno nas tudi letošnji Met Gala ni pustil hladne, saj so bili videzi z rdeče preproge večkrat pravi kostumi. Posebno kolekcijo ličil pa je prav v sodelovanju z newyorškim Metropolitan Museum of Art, kjer se Met Gala odvija, tokrat pripravila slavna make-up artistka Pat McGrath.

Pat McGrath x The Met

Tu je končno nova linija spodnjega perila Savage x Fenty, ki jo je pred nedavnim napovedala pevka Rihanna.

Rihanna za Savage x Fenty

Supermodel Gisele Bündchen tokrat ponovno blesti v kampanji spodnjega perila Hope, za katerega je že pozirala med letoma 2010 ter 2012.

Gisele Bundchen za Hope

Znamka Loewe predstavlja še eno kolekcijo, ki je nastala v sodelovanju z butikom z Ibize, Paula’s Ibiza, v njej pa se najdejo idealni kosi za vroče poletne dni.

Loewe x Paula’s Ibiza

Modna hiša Saint Laurent je v svojo kampanjo naslednje jeseni vključila znane obraze še bolj slavnih staršev, kot sta na primer Kaia Gerber in Zoe Krawitz, tokrat pa se jim je pridružila še vnukinja Grace Kelly, Charlotte Casiraghi.

Charlotte Casiraghi za Saint Laurent

Novo kampanjo draguljarne Tiffany & Co., poimenovano Believe in Dreams, tokrat v črno-beli različici krasi Elle Fanning.

Elle Fanning za Tiffany & Co.

Cara Delevingne pa se vrača kot obraz znamke luksuznih ur Tag Heuer, kar dokazujejo tudi fotografije njihove zadnje kampanje.

Cara Delevingne za Tag Heuer

Zadnja Chanelova make-up kampanja linije Les Beiges tokrat predstavlja znane obraze modnega sveta, med drugim tudi Liu Wen, Anno Ewers ter Imaan Hammam.

Chanel Les Beiges

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.