Modne bleščice tega tedna

Za nas je zadnji teden že verjetno nastopil čas dopustov in poletnega oddiha, a za modni svet je to pravzaprav obdobje predstavitev za naslednjo, hladno sezono. Prav zato je pretekli teden minil predvsem v duhu novih kampanj, ki pa so namenjene letošnji jeseni in celo zimi. Poglejmo torej nekaj najsvetlejših zanimivosti:

Znamka Blumarine ponovno navdušuje s čudovitim izborom v sklopu kampanje za jesen/zimo 2018, zanje pa je pozirala vse uspešnejša Faretta.

Blumarine

Jesensko kampanjo so predstavili tudi pri modni hiši DSquared2, kjer so v western stil odeli popularna modela Bello Hadid in Kendall Jenner.

DSquared2

Mnoge je navdušila najava o sodelovanju med slovito kozmetično znamko L’Oreal Paris in modno kreatorko Isabel Marant, ki naj bi skupaj pripravili celovito in izredno zanimivo kolekcijo ličil.

Isabel Marant za L’Oreal Paris

Simpatično in vse prej kot dolgočasno sodelovanje pa se je zgodilo tudi med cenovno dostopno spletno prodajalno Boohoo.com ter Paris Hilton, kjer bodo vsi kosi nedvomno odražali njen opazen, zapeljiv osebni stil.

Paris Hilton za Boohoo.com

Angleška igralka Lily James ostaja obraz modne hiše Burberry že od leta 2016, tokrat pa se zato vrača v novi kampanji za njihovo ikonično dišavo My Burberry.

My Burberry

Svetovno znana make-up artistka Pat McGrath je leta 2016 prvič navdušila in seveda tudi v hipu razprodala svojo kolekcijo z naslovom Skin Fetish, zato se je tokrat odločila izdati prenovljeno in vsekakor bogatejšo različico te uspešne kolekcije.

Pat McGrath

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.