Modne bleščice tega tedna

Za nami je izredno pester modni teden, saj so bile poleg mnogih novih kampanj tokrat na ogled prelepe Haute Couture jesenske revije, ki so jih najpomembnejša imena ponovno predstavila v Parizu. To je bila nedvomno prava paša za naše oči, saj so kreacije naravnost osupljive in že na prvi pogled je zaznati, da je v vsak kos vloženega ure in ure natančnega, ročnega dela.

Zuhair Murad Haute Couture jesen 2018

Francoska hiša Dior se je v sklopu nove, jesenske kampanje odločila prevzeti new wave vpliv iz preteklih 60., kar se seveda močno odraža prav na vseh fotografijah.

Dior jesen 2018

Izredno nenavadne podobe pa si je v svoji jesenski kampanji privoščil Gucci, ki je sklop fotografij poimenoval kar Gucci Collectors.

Gucci jesen 2018

Novo kampanjo so si privoščili tudi pri modni hiši Saint Laurent, kjer so za svoj obraz ponovno izbrali supermodel Kate Moss.

Saint Laurent jesen 2018

Nov obraz pa ima tudi Chanel, saj so prav ta teden naznanili, da se njihovim slavnim ambasadorkam pridružuje igralka Penelope Cruz.

Penelope Cruz za Chanel

Povsem drugačno zamisel za novo kampanjo pa so imeli pri modni hiši Prada, kjer so model Amando Murphy obsijali z neonskimi lučmi.

Prada jesen 2018

70. so tokrat navdihnila jesensko kampanjo Elisabette Franchi, v njej pa so nastopile Nadine Leopold, Zhenya Katava, Megan Irminger ter Agne Konciute.

Elisabetta Franchi jesen 2018

Znamka MICHAEL Michael Kors je za prizorišče zadnje kampanje ponovno izbrala New York, medtem ko je po kar 14 letih zamenjala fotografa, saj je tokrat zanje poskrbel Lachlan Bailey.

MICHAEL Michael Kors jesen 2018

Črno-bele fotografije nove kampanje pa si je tokrat omislila francoska znamka Zadig & Voltaire, ki je za svoj obraz izbrala očarljivo Evo Herzigovo.

Zadig & Voltaire jesen 2018

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.