Modne bleščice tega tedna

Pretekli teden nas je novica o smrti slovite oblikovalke Kate Spade udarila kot strela z jasnega, za seboj je  zapustila pomemben modni pečat. A vendar je bilo minule dni videti tudi kar nekaj novih sodelovanj in še več svežih reklamnih kampanj, zato si tudi tokrat nekatere izmed novičk poglejmo pobližje.

Kate Spade

Nagrade CFDA so šle na tokratnem slavnostnem večeru v roke Rafu Simonsu za Calvin Klein (Kreator leta na področju ženske mode), Jamesu Jebbiji za Supreme (Kreator leta na področju moške mode) ter med drugimi tudi Naomi Campbell (Modna ikona leta), novost pa je bilo priznanje za Influencer leta, ki je šlo v roke Kim Kardashian.

CFDA Naomi Campbell

Modna hiša Versace z Donatello Versace na čelu je letošnje leto v polnem zagonu, kar dokazujejo njeni številni uspehi v zadnjih mesecih, tokrat pa so predstavili tudi najnovejšo kolekcijo Resort 2019, kjer seveda ne manjka njihovih znamenitih printov.

Versace Resort 2019

Modna hiša Gucci se, tako kot mnoge druge, vse bolj posveča tudi dobrobiti narave in okolja, zato je pred kratkim predstavila novo platformo, poimenovano Gucci Equilibrium. Gre za spletno stran, katera bo povezovala njihove zaposlene s številnimi lokalnimi skupnostmi, 1% njihovega delovnega časa pa bodo lahko tako vsi zaposleni namenili dobrodelni pomoči izbranim skupnostim.

Gucci

Gucci pa je minuli teden predstavil tudi najnovejšo reklamno kampanjo moške mode, v kateri je poziral tudi njihov ambasador, pevec Harry Styles.

Gucci

Med kreatorji in znamkami, ki so se odločile svoje kolekcije predstaviti izven ustaljenih tednov mode, je tudi Alexander Wang, ki je ta teden pokazal novosti za pomlad in poletje 2019.

Alexander Wang

Novo kampanjo pa je  predstavila tudi modna hiša Chanel, ki je svojo kolekcijo Coco Neige, namenjeno zimskim športnim aktivnostim, združila s svojim novim obrazom Margot Robbie.

Chanel

Tu je tudi kampanja letošnje jeseni in zime, ki so jo predstavili pri znamki Emporio Armani, poudarili pa so predvsem eleganco, pomešano z bleščečimi kosi.

Emporio Armani

Medtem pa je tu še nova kampanja dišav Giorgio Armani di Gioia, v kateri tokrat blesti prelepa Barbara Palvin.

Giorgio Armani

Pretekli teden so pri Diorju oznanili prihod nove, cenovno dostopnejše kozmetične linije Dior Backstage, tokrat pa so tu tudi uradne fotografije kampanje, v katerih seveda ponovno nastopa čudovita Bella Hadid.

Dior Backstage

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.