Modne bleščice tega tedna

Z novim tednom je ponovno prišla tudi nova pošiljka jesenskih kampanj, katere so na ogled postavile večje in manjše modne hiše. In kljub temu, da smo v sredini poletja in zatorej v največji sezoni dopustov, je na modni in lepotni sceni vse prej kot zatišje in počitek. Poglejmo torej nekaj najodmevnejših novičk preteklih dni:

Popularna plus size znamka Eloquii, ki nudi oblačila večjih številk, je že večkrat presenetila z zanimivimi sodelovanji, a tokratno je vendarle čisto posebno, saj so moči namreč združili s slavnim kreatorjem Jasonom Wujem.

Jason Wu x Eloquii

Letošnji Pirellijev koledar povezuje zvezdnice iz različnih področij (model Gigi Hadid, prima balerino Misty Copeland, igralko Julio Garner ter francosko igralko in model Laetitio Casta) ter jih spreminja v slavne filmske like.

Pirelli 2019

Gigi pa lahko ta teden občudujemo tudi v najnovejši kampanji modne hiše Missoni, za katero je pozirala že drugič zapovrstjo.

Missoni

Faye Dunaway pa je postala novi obraz kampanje za Guccijevo torbico, poimenovano Sylvie, na fotografijah pa ji družbo dela tudi francoska igralka/pevka Soko.

Gucci

Modna hiša Gucci pa je ta teden predstavila tudi jesensko kampanjo nakita in ur, za katero je pozirala kitajska igralka in pevka Chris Lee.

Gucci

Znamka Guess je ponovno postregla z izjemno seksi kampanjo, v kateri so tokrat nastopili modeli Amanda Cerny, Gwen Van Meir, Erin Cummins, Amanda Rodriguez, Julien Marlon in Charlie Matthews.

Guess

Prav posebno sodelovanje pa se je tokrat zgodilo med športno znamko Vans ter Van Goghovim muzejem, saj so skupaj ustvarili umetniško kolekcijo, s prodajo katere bodo zbirali sredstva za ohranjanje Van Goghove zapuščine.

Vans x Van Gogh Museum

Kot obraz znamke Puma pa se vrača priljubljeni model Cara Delevingne, ki tokrat pozira v supergah Suede Bow Varsity.

Puma

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.