Modne bleščice tega tedna

Nastopilo je obdobje poletnih počitnic, kar je občutiti tudi na modni in lepotni sceni, kjer je vse postalo nekoliko bolj umirjeno. A vendar je bilo tudi minuli teden zaznati nekaj zanimivih novosti, sploh tistih, namenjenih naslednji jeseni. Poglejmo torej najsvetlejše točke tega tedna.

Svoj pečat pri modni hiši Burberry že pušča njihov novi kreativni vodja Riccardo Tisci, ki je tokrat k sodelovanju povabil slovito Vivienne Westwood.

Burberry x Vivienne Westwood

Tu je tudi nenavadno sodelovanje med znamko Nike in Vogue, rezultat pa so novi in izredno elegantni modeli superg, ki so nastali pod vplivom Anne Wintour.

Vogue x Nike

Še eno posebno kolekcijo pa je ponudila luksuzna londonska prodajalna Liberty London, ki je k sodelovanju povabila kreatorja Richarda Quinna.

Liberty London x Richard Quinn

Modna hiša Miu Miu je ponovno poskrbela za razkošno kampanjo, tokrat seveda jesensko obarvano. V njej se je kot njihov obraz že tretjič znašla Elle Fanning, ki sta se ji pridružili še igralki Rowan Blanchard in Raffey Cassidy ter modeli Georgia May Jagger, Adwoa Aboah, Kesewa Aboah, Ariel Nicholson in Zoe Thaets.

Miu Miu

Znamka Blugirl je še ena tistih, ki je za fotografije svoje jesenske kampanje izbrala New York, na ulicah katerega je sestavila nekatere izredno zanimive outifte nove hladne sezone.

Blugirl

Povsem drugačno lokacijo najnovejše kampanje pa je izbral Michael Kors, ki je model Binx Walton postavil kar na letalo, med oblake.

Michael Kors

Čudovite, bohemsko obarvane kose znamke Zimmermann pa tokrat razkazuje Lexi Boling, ki je postala njihov novi obraz jesenske kampanje.

Zimmermann

Že lanskega julija je mlada pevka Camila Cabello postala obraz znamke L’Oréal Paris, tokrat pa so v sodelovanju z njo pripravili limited edition kolekcijo ličil, ki so jo poimenovali kar po njenem največjem hitu Havana.

Camila Cabello x L’Oreal

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.