Modne bleščice tega tedna

Nove, jesenske kampanje večjih in manjših modnih hiš nadaljujejo svoj pohod tudi ta teden, kar dokazuje zgolj to, da se jesen nezadržno približuje. In tako kot ponavadi je tudi tokrat zaznati ogromno znanih imen, včasih iz sveta mode, spet drugič iz povsem druge stroke. Poglejmo torej nekaj najsvetlejših utrinkov preteklega tedna:

Potem ko je modna hiša Burberry presenetila z novico o odhodu njihovega ikoničnega kreatorja Christopherja Baileyja, katerega je kaj kmalu nadomestil sloviti Ricardo Tisci, je te dni navdušila še z povsem novima logom in monogramom.

Burberry

Pred točno dvajsetimi leti se je na filmskih platnih vrtel film Peti element z Millo Jovovich, ki pa danes obletnico praznuje v družbi modne hiše Balmain, saj pozira v njihovi novi, prav posebni reklamni kampanji.

Milla Jovovich za Balmain

Saint Laurent je v svojo novo kampanjo z naslovom Palermo Summer Nights med preostalimi modeli ponovno vključil trenutno najpopularnejšo Kaio Gerber.

Saint Laurent

Svojo jesensko kampanjo so predstavili tudi pri modni hiši Emilio Pucci, njihove barvite vzorce pa je tokrat oblekla Lily Stewart.

Emilio Pucci

Izredno glamurozno kampanjo pa je tokrat ponudila Carolina Herrera, ki je modela Edie Campbell in Manuelo Sanchez postavila na ulice New Yorka.

Carolina Herrera

Znani modni imeni pa si je za novo kampanjo omislila tudi znamka Twinset, ki je pred fotografski objektiv ujela Georgio May Jagger and Suki Waterhouse.

Twinset

Po spomladanski kampanji se v oglas znamke Calvin Klein vračajo sestre Kardashian in Jenner, tokrat za njihovi liniji jeansa in spodnjega perila.

Calvin Klein

V spodnjem perilu pa je pozirala tudi prelepa Emily Ratajkowski in sicer za znamko DKNY.

DKNY Intimates

Pariz pa je mesto, katerega je za svojo novo reklamno kampanjo izbral Roger Vivier, ki je čudovite čevlje nadel Poppy Delevingne.

Roger Vivier

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.