Modne bleščice tega tedna

Globlje kot tonemo v poletno sezono, vse glasnejše so napovedi za naslednjo jesen. Med njimi je tudi pretekli teden torej vladala prava poplava novih kampanj, s katerimi modne hiše že predstavljajo svoje najopaznejše kose jesensko zimske sezone. Tu je torej nekaj najsvetlejših tega tedna:

Pri Versaceju je Donatella ponovno poskrbela za odmevno kampanjo, saj je v njej tokrat združila kar 54 modelov.

Versace

Za modno hišo Fendi je za fotografski objektiv ponovno stopil Karl Lagerfeld, medtem ko so se pred njega za njihovo jesensko kampanjo tokrat postavile Gigi Hadid, Adwoa Aboah ter Abbey Lee Kershaw.

Fendi

Karl pa je poskrbel tudi za fotografije lastne znamke, kjer je kot model nove kampanje seveda nastopila vse popularnejša Kaia Gerber, medtem ko je vlogo stilistke tudi tokrat prevzela Carine Roitfeld.

Karl Lagerfeld

Za reklamno kampanjo znamke večkrat izberejo nepričakovane kraje, kar dokazuje tudi zadnja Stelle McCartney, ki se je tokrat odpravila kar na Škotsko.

Stella McCartney

Povsem nasprotno pa se je odločila modna hiša Alexander McQueen, ki je za jesenske fotografije uporabila čudovito ozadje San Francisca.

Alexander McQueen

Izredno barvito kampanjo je te dni predstavila tudi znamka Pinko, za katero je pozirala prelepa Stella Maxwell.

Pinko

Kendall Jenner se je te dni pojavila tudi v novi kampanji “Modern Amazon” znamke Longchamp, katera je tokrat izpostavila novi model torbice, poimenovan Amazon.

Longchamp

Vse, ki ste navdušeni nad damskimi modeli sončnih očal pa vas bo nedvomno prevzela tudi nova luksuzna kolekcija, ki jo je predstavila znamka Tiffany & Co.

Tiffany & Co.

Kot obraz kozmetične hiše Dior pa se je v novem oglasu njihove linije Dreamskin ponovno pojavlja slovita Cara Delevingne.

Dior

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.