Modne bleščice tega tedna

Prav zadnjih nekaj dni je modni svet ponovno zaznamoval teden mode, tokrat moške. In čeprav so tovrstne revije vsekakor deležne precej manjše pozornosti kot pa tiste za ženske kolekcije, je tudi to vredno omembe. Predvsem je bila te dni zanimiva pariška revija modne hiše Louis Vuitton, pod okriljem katere je svojo vizijo prvič predstavil njihov novi kreativni direktor moške mode Virgil Abloh. Poglejmo še nekaj preostalih novičk.

Louis Vuitton

Modna hiša Bottega Veneta je presenetila z najavo, da se poslavlja njihov kreativni vodja Tomas Maier, le nekaj dni zatem pa so že predstavili novega. Njegovo mesto je namreč prevzel Daniel Lee.

Daniel Lee

Slovita spletna trgovina Asos je navdušila vse zagovornike pravic živali z odločitvijo, da bo do januarja 2019 prenehala s prodajo vseh izdelkov, narejenih iz svile, kašmirja, moherja in perja.

Asos

Pri Diane von Furstenberg so predstavili novo, kapsulno kolekcijo letošnje poletne sezone, poimenovano DVF West.

DVF West

Tokrat se je za sodelovanje z Disneyjem odločila obutvena znamka TOMS, prva izmed štirih tematik pa bo zgodba Pepelke.

Disney x TOMS

Igralka Chloe Grace Moretz se vrača kot obraz znamke Coach, tokrat za kampanjo njihove nove dišave Coach Floral.

Coach Floral

Znamka H&M je tokrat sklenila, da v svojo linijo spodnjega perila vključi znano modno ime, zato je h ustvarjanju posebne kolekcije povabila dansko znamko Love Stories.

H&M x Love Stories

Za najnovejšo kampanjo ikonične dišave Nine Ricci “Belles de Nina” so tokrat pozirale Barbara Palvin, Sonia Ben Ammar ter Estella Boersma.

Nina Ricci

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.