Modne bleščice tega tedna

Bližje kot smo pričetku jeseni, vse glasnejše postajajo tudi napovedi o novih modnih in lepotnih trendih, kolekcijah in nenazadnje tudi o povsem svežih sodelovanjih. Tudi ta teden ni minil brez slednjih saj se je predstavilo kar nekaj izredno zanimivih kampanj, še bolj pa navdušuje povezava med dvemi slavnimi, modnimi ikonami tega trenutka. Poglejmo torej najzanimivejše novičke:

Ni dvoma v to, da je Kaia Gerber, hči slovite Cindy Crawford, do danes že postala eden najbolj zaželjenih modelov modnega sveta, zato tudi ne preseneča nova kolekcija, ki jo je Kaia tokrat ustvarila v sodelovanju z modnim gurujem Karlom Lagerfeldom. Gre za bogat nabor oblačil, modnih dodatkov in nakita, ki bo na voljo od 30-ga avgusta dalje.

Karl Lagerfeld x Kaia Gerber

Karl pa se ta teden ponaša tudi z novo kampanjo modne hiše Chanel, v kateri sta ponovno nastopili Grace Elizabeth in Luna Bijl, poleg njiju pa so pozirale še Yoon Young Bae, Adesuwa Aighewi, Vittoria Ceretti, Hoyeon Jung ter Nina Marker.

Chanel

Kampanja Sonie Rykiel za letošnjo jesen in zimo pa je modela Grace Hartzel and Lili Sumner postavila na ulice prečudovitega Pariza ponoči.

Sonia Rykiel

Prav posebno jesensko kampanjo z naslovom Portrait of a Women pa si je omislila znamka Anthropologie, ki je združila izredno uspešne ženske iz različnih področij: supermodel Lauren Hutton, sopredsednico znamke Anthropologie Hillary Super, model Marquito Pring, oblikovalko hrane Lailo Gohar in umetnico Cleo Wade.

Anthropologie

Kapsulno kolekcijo z naslovom Tommy Icons pa je za to jesen predstavil Tommy Hilfiger, kot modela zanjo pa izbral znana obraza Hailey Baldwin ter Winnie Harlow.

Tommy Hilfiger

Povsem novo podobo so dobila tudi sončna očala modne hiše Versace, na katerih se seveda opazno sveti tudi njihov zaščitni znak Meduza.

Versace

Po dolgem času pa je čisto novo dišavo ponudila tudi znamka Dior. Poimenovala jo je preprosto Joy, v kampanji pa je nastopila njihova modna ambasadorka, igralka Jennifer Lawrence.

Dior

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.