Modne bleščice tega tedna

Nekoliko zatišja je pretekli teden ujel tudi modni svet, kar pa seveda še ne pomeni, da se ni dogajalo nič novega. V ospredje so tokrat stopile kampanje modnih dodatkov in dišav, veliko pa se že govori tudi o prazničnem vzdušju. In kljub temu, da smo se od poletja šele pravkar poslovili, pa je kar nekaj kampanj namenjenih tudi oddihu na toplem, seveda v sklopu Resorta. Poglejmo torej zanimivosti tega tedna:

Diorjevo poročno kreacijo je te dni nadela še ena ikona modnega sveta. Po najavi zaroke v juliju je pretekli teden poslovnežu Joshui Kushnerju dahnila da priljubljena manekenka Karlie Kloss.

Karlie Kloss in Joshua Kushner

Mnogi ta hip že nestrpno pričakujejo bližajočo se seksi revijo spodnjega perila Victoria’s Secret, kjer bo med drugimi ponovno nastopila tudi Behati Prinsloo. Slednja je namreč do danes postala že prava ikona slovite znamke, vendar je zaradi nosečnosti izpustila nastop v letih 2016 in 2017.

Behati Prinsloo

Jesenska reklamna kampanja Marca Jacobsa se, tako kot mnoge druge, ozira predvsem v preteklost, kar je močno razvidno tako iz posameznih kosov, kot tudi celotnih statement lookov.

Marc Jacobs

Svojo Resort 2019 kampanjo je tokrat predstavila čudovita znamka Zimmermann, ki je v prelepe kose kopalne kolekcije ovila modela Julio Van Os in Madison Headrick.

Zimmermann

Novo Resort 2019 kampanjo je pokazala tudi modna hiša Valentino, ki pa je modele Mariacarlo Boscono, Adut Akech, Chiaro Pino, Oyku Bastas, Rachel Marx, Tamsir Thiam in Yacine Keita popeljala na zgodovinsko obogatene ulice.

Valentino

Z razkošnimi fotografijami nove kampanje tokrat navdušujeta tudi Dolce & Gabbana, kjer je v središču pozornosti predvsem njuna jesensko-zimska kolekcija očal.

Dolce & Gabbana

Prav tako pa očala, tako sončna kot dioptrijska, v ospredje nove kampanje postavlja znamka Coach, za katero je tokrat pozirala Aya Jones.

Coach

Nekoliko vročice pa je ta teden prinesla tudi nova kampanja Paco Rabanne, poimenovana Pure XS for Her, v kateri je, napol razglajena, nastopila Emily Ratajkowski.

Paco Rabanne

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.