Modne bleščice tega tedna

Kljub temu, da smo prav ta hip povsem osredotočeni na božične in novoletne praznike, so tu že tedni, ko se večina modnih in lepotnih hiš močno posveča naslednji pomladi ali celo že naslednji jeseni. Dokaz temu je namreč vse večje število reklamnih kampanj pomladi in poletja 2019, prav tako pa se vsi že pripravljajo tudi na februarski teden mode. Najglasnejše novosti? Poglejmo jih:

Oblikovalec Raf Simons se poslavlja od mesta kreativnega direktorja modne hiše Calvin Klein in sicer kar osem mesecev prezgodaj. H znamki je od Diorja prestopil avgusta 2016, tokrat pa ne bo prisoten niti pri reviji med tednom mode v februarju 2019.

Raf Simons

To sredo je kozmetična hiša Nars predstavila povsem svežo, spomladansko kampanjo, v kateri, prvič v zgodovini lepotnih kampanj, blesti supermodel Naomi Campbell.

NARS

Modna hiša Versace v svojih kampanjah ostaja pod vplivom lastne zgodovine iz 90-ih, kar dokazuje tudi njihova zadnja za pomlad 2019, v kateri blestijo Irina Shayk, Bella Hadid in Shalom Harlow, pa tudi Rianne van Rompaey, Imaan Hammam, Adut Akech, Kris Grikaite, Vittoria Ceretti ter Blesnya Minher.

Versace

Povsem svežo kampanjo je pokazala tudi Alberta Ferretti, kjer tokrat povsem samostojno pozira vse popularnejši model Rebecca Leigh Longendyke.

Alberta Ferretti

Kot obraz spomladanske kampanje pa je modna hiša Roberto Cavalli tokrat izbrala enega najbolje plačanih modelov ta hip, Kendall Jenner.

Roberto Cavalli

Kot rdečo nit in navdih predjesenski kolekciji z naslovom Métiers d’Art pa je modna hiša Chanel posegla v lepote starega Egipta.

Chanel

Novo kampanjo za svoj nakit kolekcije Le Marche des Merveilles pa je tokrat predstavila modna hiša Gucci, ki je poleg luksuznih kosov nakita uporabila oblačila iz kolekcije resort 2019.

Gucci

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.