Modne bleščice tega tedna

Kljub temu, da smo se v resnici od poletja poslovili šele pred nedavnim, pa se danes v svetu mode in lepote vse glasneje govori že o prazničnem obdobju. Slednjega bo nedvomno vse več z začetkom novembra, ki bo tudi letos brez dvoma posvečen zgolj in samo božičnim in novoletnim kolekcijam. Tokrat torej pokukajmo v zbirko novosti, ki so nas navdušile pretekli teden:

Po navdušenju nad na spletu predstavljenimi kosi, ki so plod sodelovanja med znamkama H&M in Moschino, je to sredo sledila še modna revija. Otvorila jo je Gigi Hadid, medtem ko je za glamurozni zaključek poskrbela slovita Naomi Campbell.

Moschino x H&M

Katalog kreacij Atelier Versace je tudi tokrat nič manj kot osupljiv, za piko na i pa je nedvomno poskrbela tudi prelepa Natasha Poly.

Atelier Versace

Tu je še ena od številnih Pradinih 365 kampanj za Resort 2019, slednja pa tokrat predstavlja ravno pravšnjo mešanico retro in sodobnega stila, ki so ga predstavili modeli Sora Choi, Daan Duez, Freja Beha Erichsen, Maaike Inga Felderhoff, Lineisy Monteiro, Julia Nobis, Tae Min Park, David Van Brusselt, Mats Vandenbosch Van Mil ter Anok Yai.

Prada

Znamka Twinset predstavlja novo linijo puloverjev z naslovom Dream Knit, v kampanji katere je pozirala čudovita Bianca Balti.

Twinset

S praznično kampanjo so pohiteli tudi pri znamki Guess by Marciano, v njej pa sta nastopili zapeljivi Elizabeth Turner in Erin Cummins.

Guess by Marciano

Potem, ko se je model Irina Shayk pojavila v jesenski kampanji ameriške znamke Ellen Tracy, je sledilo še posebno sodelovanje, plod katerega pa je privlačna kapsulna kolekcija zimskih kosov.

Irina Shayk za Ellen Tracy

Nova ambasadorka športne znamke Adidas, pevka Dua Lipa, tokrat predstavlja njihovo novo kampanjo, poimenovano Here to Create.

Adidas

Diorjev obraz Bella Hadid pa tokrat razkazuje poseben make-up look z naslovom The Beauty of A Dark Dream, ekskluzivno namenjen prihajajoči noči čarovnic.

Dior

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.