Modne bleščice tega tedna

Teden je za nami in z lahkoto potrdim, da tudi slednji ni minil mirno, vsaj v modnem svetu ne. Vse več znamk se že pričenja spogledovati s prazničnim obdobjem, veliko pa se govori tudi o novih kampanjah letošnje zimske sezone. Poleg tega gre omeniti tudi poročno modo, kjer prav ta hip burijo domišljijo nove kolekcije, namenjene letu 2019. Med njimi se je povsem na novo znašla tudi ena od najbolj slavnih angleških kreatork. Katera? Poglejmo:

Kot rečeno se je v svet poročnih kreacij podala tudi Stella McCartney, vse skupaj pa se je pravzaprav začelo prav z njeno belo obleko, ki jo je Meghan Markle nosila ob svojem poročnem sprejemu.

Stella McCartney

Ralph Lauren je prejel viteški naziv (British knighthood) ter se tako zapisal v zgodovino tudi kot prvi ameriški oblikovalec, kateremu je pripadel ta častni naziv.

Ralph Lauren

Modna hiša Gucci bo od sedaj dalje svojim strankam nudila tudi možnost prilagojenih kosov, predvsem na področju pletenin in vrhnjih oblačil.

Gucci

Alexander Wang je po veliki preobrazbi svoje znamke tokrat predstavil prvo kampanjo za kolekcijo Collection 1, poimenovano Drop 1.

Alexander Wang

Znamka čudovitih čevljev Aquazzura je tokrat združila ideje z oblikovalkami nakita (Anissa Kermiche, Sabine Getty, Noor Fares, Eugenie Niarchos in Ana Khouri) ter tako na trg ponudila nekaj najboljših party petk, ki bodo več kot naročene za letošnje praznike.

Aquazzura

Kot novi obraz znamke Calzedonia pa je tokrat pozirala prelepa Jourdan Dunn ter v novi kampanji predstavila nekaj najlepših najlonk te jeseni in zime.

Calzedonia

Ponovno pa svoje zimske novosti kolekcije Winter Horizons razkazuje modna hiša Massimo Dutti, v katerih je zanje pozirala Brigit Kos.

Massimo Dutti

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.