Modne bleščice tega tedna

Pretekli teden je vsekakor najglasneje zaznamovala prav posebna revija, ki nedvomno sodi med najbolj zapeljive na svetu. Poleg tega pa so tudi tokrat na voljo zanimive kampanje, nekatere še vedno namenjene splošni hladni sezoni, a še veliko več je tistih, ki naznanjajo, da se bliža obdobje zimskih praznikov. Tudi ta teden je bilo torej pestro, zato poglejmo nekaj najbolj bleščečih novič teh dni:

Kot že rečeno je številne navdušila letošnja revija spodnjega perila Victoria’s Secret. Četrtkov večer je bil nabito poln zapeljivih teles, pa tudi čustvenih reakcij, saj se je po njihovi modni stezi zadnjič sprehodil dolgoletni Victortijin Angel Adriana Lima. Sloviti Fantasy Bra je letos nadela Elsa Hosk, medtem ko sta se med glasbenimi gosti zvrstila tudi Rita Ora in Shawn Mendes.

Victoria’s Secret revija 2018

Adriana pa se vsekakor ne poslavlja od modnega sveta, kar dokazuje tudi zadnja kampanja cruise 2019 modne hiše Miu Miu. Pri poziranju pa se ji je pridružilo tudi lepo število znanih obrazov, kot so Gwendoline Christie, Kendall Jenner, Naomi Chin Wing, Taylor Hill, Zoe Thaets, Lucan Gillespie, Cami You Ten ter Ariel Nicholson.

Miu Miu cruise 2019

Znamka Kate Spade je h letošnji praznični kampanji že četrtič zapored povabila igralko Margaret Qualley, ki poleg ostalega v črno-belih zgodbah izpostavlja tudi njihovo pink torbico, poimenovano Sam.

Kate Spade prazniki 2018

Praznično razpoloženi so tudi pri znamki Massimo Dutti, kjer v novi kampanji z naslovom Evening Edition nastopa model Edita Vilkeviciute.

Massimo Dutti

Novo kampanjo za pametno uro Access Runway Smartwatch je ponudil tudi ameriški kreator Michael Kors, v njej pa je nastopila prelepa Andreea Diaconu, ki tako ostaja obraz modne hiše že od leta 2017.

Michael Kors

Ponovno je tu tudi prečudovita Irina Shayk, v tem primeru kot obraz nove linije pletenin Ultralight with Cashmere italijanske znamke Intimissimi.

Intimissimi

Kar dve novi kampanji pa si je tokrat omislila kozmetična hiša Estee Lauder, ki je z njimi predstavila šminko Pure Color Desire Rouge Excess ter dišavo Beautiful Belle, v obeh pa je nastopila Grace Elizabeth.

Estee Lauder
Estee Lauder

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.