Modne bleščice tega tedna

Letošnji prehod iz oktobra v november in s tem noč čarovnic so na modnem in lepotnem področju pravzaprav minili precej mirno. Vsekakor je to zgolj kanček zatišja pred burnim obdobjem božičnih in novoletnih praznikov, ki bodo svoj vpliv razkazovali že naslednje dni. Tokrat zato poglejmo zgolj nekaj zanimivih kampanj, v katerih so nastopila najpopularnejša dekleta, od igralk pa vse do top modelov:

Prelepa Lily Aldridge se je tokrat znašla v povsem casual outfitu, za katerega je poskrbela ikonična znamka denima Levi’s s svojo kolekcijo Made & Crafted.

Levi’s

V jesensko kampanjo spodnjega perila Etam se letos vrača francoski model Constance Jablonski, občudujemo pa jo lahko v izredno pestri kolekciji, ki bo nedvomno tudi tokrat zadostila željam vsake ženske.

Etam

Izredno zanimiva je ta hip kampanja kolekcije, ki je plod posebnega sodelovanja med znamkama UGG in Y/Project, za katero so pozirali modeli Betsy Tesk, Tess McMillan, Sami El Haddad ter Jan Trojan.

UGG x Y/Project

Slavni model Karlie Kloss se je znamki Adidas pridružila že leta 2016, tokrat pa pozira za v njihovem novem oglasu z naslovom Here to Create, ki predstavlja Statement kolekcijo.

Adidas

V zlato je ponovno ovita igralka Charlize Theron, ki tudi tokrat nastopa v novem oglasu slovite Diorjeve dišave, tokrat v različici J’adore Absolu.

Dior

Leta 2016 je ambasadorka modne hiše Chanel postala igralka Keira Knightley, ki tokrat nastopa v njihovi povsem sveži kampanji My Way, My Allure za linijo nakita Coco Crush.

Chanel

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.