Modne bleščice tega tedna

Za nami so najbolj razburljivi tedni modnega sveta, saj se je v Parizu tudi tokrat glamurozno zaključil sklop svetovnih tednov mode. Kolekcije naslednje pomladi in poletja so postregle z nekaterimi osupljivimi kreacijami, ki bodo svoje mesto nedvomno dobile tudi med poulično modo, a do takrat z nami ostajajo jesenske in zimske kampanje, ki obetajo še kako zanimivo hladno sezono. Poglejmo torej nekaj najvpadljivejših novičk tega tedna:

Chanel pomlad 2019

Michael Kors je tokrat pohitel z novo kampanjo, saj je le-ta namenjena letošnjemu prazničnemu obdobju. V bleščečih kosih linije MICHAEL Michael Kors je tako pozirala Andreea Diaconu, pridružila pa se ji še Sohyun Jung.

MICHAEL Michael Kors

Znamka UGG letos praznuje 40 let, zato je v počastitev obletnice pripravila posebno kampanjo svojih klasik, v katerih sta pozirala priljubljena manekenka Awoa Aboah in kreator Heron Preston.

UGG

Tu so že cruise kampanje za leto 2019, med prvimi pa lahko občudujemo Diorjevo, v kateri seveda nastopa igralka in njihov dolgoletni obraz Jennifer Lawrence.

Dior

Svojo prvo modno sodelovanje pa je dočakala tudi pevka Lauryn Hill, ki se je tako pojavila v oblačilih hladne sezone znamke Woolrich.

Woolrich

S kapsulno kolekcijo z naslovom Made in Germany je ta teden postregla znamka BOSS, v reklami pa sta se znašla Toni Garrn in Daniel Bruhl.

BOSS

V letošnji jesenski kampanji znamke Pepe Jeans je ponovno pozirala popularna Stella Maxwell, kateri sta se pridružila še Arthur Gosse in Jelle Honing.

Pepe Jeans

Med zadnjimi slavnimi obrazi, ki so se pridružili športni znamki Puma, je tudi zapeljiva Adriana Lima, ki je tako postala njihova najnovejša ambasadorka.

Puma

Novo dišavo, poimenovano Her, so tokrat predstavili pri modni in lepotni hiši Burberry, za kampanjo pa izbrali najbolj slavne znamenitosti Londona v družbi zabavnega modela Care Delevingne.

Burberry

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.