Modne bleščice tega tedna

Teden je ponovno naokoli in vrhunec modnega dogajanja se je iz sončnega Milana kaj kmalu preselil v razkošni Pariz. Spet smo lahko občudovali prestiž in dovršenost nekaterih največjih, svetovno znanih modnih hiš in njihovih slavnih kreatorjev, kateri so se tokrat ponašali s kolekcijami naslednje pomladi in poletja. Modne revije so bile vse prej kot to, saj so mnogi pripravili pravi spektakel, ki je večkrat spominjal na vrhunsko predstavo, kot pa  zgolj klasično revijo. In tako kot ponavadi je tu tudi nekaj preostalih jesensko usmerjenih novosti, kjer glavno vlogo prevzemajo sodelovanja in reklamne kampanje. Poglejmo:

Dior pomlad 2019

Victoria Beckham je svojo 10. obletnico delovanja počastila s sklopom posebnih fotografij, navdih katerim je bila Jacobsova kampanja iz leta 2008 (v njej je Victoria pozirala v zelo podobni tematiki), h sodelovanju pa je povabila celo istega fotografa – Juergena Tellerja.

Victoria Beckham

Tudi tokrat ne bomo izpustili imena supermodela, saj si je znamka Acne Studios za svojo jesensko kampanjo izbrala slovito Cindy Crawford.

Acne Studios

Christian Louboutin tokrat predstavlja novo kolekcijo, poimenovano kar Love, katera poleg škornjev in superg ponovno vključuje tudi model balerink, kakršne je svetu predstavil že leta 1992.

Christian Louboutin

Ameriški dizajner Michael Kors tokrat predstavlja letošnjo jesensko kolekcijo sončnih očal, katera vsebuje predvsem modele s pridihom ženstvenosti in klasike.

Michael Kors

Znamka Swarovski je za svoj obraz nove kampanje ponovno izbrala model Karlie Kloss, ki v družbi njohove zimske kolekcije nakita izgleda prečudovito.

Swarovski

Tokrat svojo novo dišavo z naslovom Happy predstavlja znamka luksuznega nakita Chopard, za kampanjo katere pa je v družbi njihove kolekcije nakita Happy Diamonds pozirala prelepa Andreea Diaconu.

Chopard

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.