Modne bleščice tega tedna

Svet mode se ta hip že obrača h zimskemu obdobju, tesno pa mu sledi tudi lepotni svet. To dokazujejo predvsem številne nove kolekcije in njihove reklamne kampanje, ki vpletajo vse trende letošnje hladne sezone. Pretekli teden je bil zato poln novih kampanj in sodelovanj, kar nekaj pa je tudi preostalih novosti, ki so vzbudile naše zanimanje:

Znana je tematika glamuroznega večera Met Gala 2019, katera tokrat nosi naslov Camp: Notes on Fashion, hkrati pa so razkrili tudi imena slavnih gostiteljev. To sta Lady Gaga in Harry Styles, katerima se bosta pridružila še Serena Williams ter Alessandro Michele, medtem ko bo glavni pokrovitelj večera modna hiša Gucci.

Lady Gaga na Met Gala 2018

V letošnji kampanji spodnjega perila Stelle McCartney, ki ga vsako leto pripravi v poklon Državnemu mesecu boja proti raku na dojki (National Breast Cancer Month), tokrat pozira zapeljiva igralka Sofia Vergara.

Stella McCartney

Modna hiša Louis Vuitton je tokrat predstavila svojo novo kampanjo kolekcije cruise 2019, v njej pa se je ponovno znašla prelepa Alicia Vikander.

Louis Vuitton

V letošnjem aprilu je mnoge navdušila novica o posebnem sodelovanju med znamko H&M in modno hišo Moschino, tokrat pa so tu končno na vpogled tudi kreacije, v katerih pozira Gigi Hadid.

H&M x Moschino

Gigi pa se je znašla tudi v novi kampanji Versacejeve dišave Eros Flame, kjer se je tako pridružila modelu Salomonu Diazu.

Versace

Novi obraz znamke YSL Beauty je postala mlada, a izredno uspešna Kaia Gerber, kar pravzaprav niti ne preseneča, saj se je do danes že večkrat pojavila tudi v različnih kampanjah modne hiše Saint Laurent.

YSL Beauty

In medtem ko je Kaia že pozirala tudi v kampanji kozmetike Marca Jacobsa, so za novo, jesensko kampanjo ponovno izbrali hči slavnega supermodela, tokrat Lilo Moss, hči Kate Moss.

Marc Jacobs Beauty

V Diorjevi kampanji nakita Dior Joaillerie je zanje pred fotografski objektiv stopila Anna Ewers, ki je nosila kolekcijo nakita Rose des Vents ter ročno uro La De de Dior Satine.

Dior

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.