Modne bleščice tega tedna

Teden praznovanj ponavadi pomeni tudi teden umirjenosti in počitka v krogu najdražjih, kar pa se seveda močno odraža tudi pri modnih in lepotnih novostih. Pretekli teden je torej minil izredno tiho, na plano je morda pokukalo le nekaj tekočih kampanj, a vendar nič dramatičnega. Vseeno poglejmo, katere so bile tiste najsvetlejše novičke zadnjih nekaj dni:

Modna hiša Prada je ponudila še en vpogled v svojo kolekcijo resort 2019 in sicer s kampanjo, poimenovano Augmented Sunset, za katero so pozirali modeli Kiki Willems, Anok Yai, Julia Nobis, Meghan Collison, Ariel Nicholson, Mica Argañaraz ter Amanda Murphy.

Prada

Posebno sodelovanje pa je nastalo med slovito neprofitno organizacijo CFDA (Council of Fashion Designers of America) in znamko Lexus, saj so skupaj pripravili kapsulno kolekcijo z naslovom C3 (Circular Capsule Collection), za katalog katere sta pred fotografski objektiv stopili Amber Valletta in Rosario Dawson.

CFDA x Lexus

Alexander Wang je tokrat razkril svojo kampanjo za Collection 1, Drop 2, kjer so se v črno-pink kombinacijah znašle Anok Yai, Sohyun Jung in Une Jonynaite.

Alexander Wang

Gigi Hadid se je med številnimi prazničnimi kampanjami pojavila tudi v tisti draguljarske znamke Messika, kjer je že v drugo pozirala v nekaterih njihovih najbolj bleščečih diamantih.

Messika

Medtem pa se je njena sestra Bella Hadid spet znašla v kratkem reklamnem filmu Rouge Dior Wishes lepotne znamke Dior, kjer je tokrat izpostavila njihov nabor limited edition šmink v odtenkih Faith, Bliss, Luck, Thrill, Love in Fame.

Dior

Irina Shayk se je s svojo novo kampanjo za znamko Marc Jacobs Beauty pridružila njihovim preostalim ambasadorkam, kot so Kaia Gerber, Winona Ryder ter Lila Moss.

Marc Jacobs Beauty

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.