Modne bleščice tega tedna

Bolj kot se bližamo novi sezoni, vse glasnejše so pripovedi tako na modni, kot lepotni sceni. Prav zato ni nič čudnega, da je tudi pretekli teden minil predvsem v znamenju jesenskih kampanj, v katerih so modne hiše predlagale nekatere najpomembnejše kose naslednjih hladnih mesecev. Tokrat torej ponovno pokukajmo v izbor najopaznejših novičk tega tedna:

Modna hiša Lanvin se je tokrat odločila kar za studijsko kampanjo letošnje jeseni, v barvitih kosih pa jim je pozirala prelepa nizozemka Brigit Kos.

Lanvin

Živahno je tudi na področju športne mode, saj je ta teden navdušila kapsulna kolekcija z naslovom Queen Collection, ki je nastala v sodelovanju med znamkama Off-White, Nike ter slovito tenisačico Sereno Williams.

Off-White x Nike x Serena Williams

Ogromno elegance je ponovno prispevala jesenska kampanja modne hiše Max Mara, obraz katere je tokrat postala Kris Grikaite.

Max Mara

Zanimivo, kapsulno sodelovanje se je zgodilo tudi med znamko Madewell ter novozelandsko oblikovalko Karen Walker, v kolekciji pa lahko zasledimo predvsem ogromno bohemskega pridiha.

Madewell x Karen Walker

Michael Kors je v čast kitajske legende Qixi, ki velja za njihov simbol zaljubljenih, pripravil posebno, prenovljeno podobo torbice Whitney, ki je nastala v sodelovanju z igralko Yang Mi.

Michael Kors

Modna hiša Massimo Dutti je svojo jesensko kampanjo tokrat popeljala na Švedsko, kjer sta pozirala modela Rianne Van Rompaey and Bo Fasseur.

Massimo Dutti

Igralka Natalie Portman ostaja Diorjev obraz že od leta 2010, tokrat pa se vrača v njihovi novi lepotni kampanji za dolgoobstojno šminko Dior Rouge Dior Ultra Rouge.

Dior

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.