Modne bleščice tega tedna

Modno sceno je pretekle dni razveselilo kar nekaj novičk, med katerimi je verjetno najglasnejša tista o poroki slovitega kreatorja Marca Jacobsa s Charlyjem Defrancescom, poznanim tudi pod vzdevkom “Char”. Poleg srečnih trenutkov pa se, kot vedno, novosti sučejo predvsem okoli čisto svežih kampanj, med katerimi so se določene že pomaknile iz spomladanskih in poletnih kolekcij v pre-fall. Tu je torej nekaj najsvetlejših trenutkov preteklega tedna:

Marc Jacobs in Char

Tudi ta sreda je pri znamki Victoria’s Secret pomenila napoved novega Angela. Tokrat je to postala Grace Elizabeth, ki se tako pridružuje preostalim trem že razkritim modelom: Barbari Palvin, Alexini Graham in Leomie Anderson.

Grace Elizabeth

Po dolgih letih se supermodel Naomi Campbell ne vrača zgolj na Valentinovo modno pisto, temveč tudi v njhovo kampanjo, tokrat v družbi Valentino dodatkov VRING pre-fall kolekcije.

Valentino

Poletno, kapsulno kolekcijo v sklopu nove kampanje predstavlja modna hiša Louis Vuitton, za katero so tokrat pozirale Rebecca Leigh Longendyke, Blésnya Minher ter Sarah Dahl.

Louis Vuitton

Na pre-fall 2019 se v novi kampanji tokrat osredotočajo tudi pri Diorju, kjer seveda ne manjka njihova dolgoletna ambasadorka, igralka Jennifer Lawrence.

Dior

Svoj spomladansko-poletni foto moment je tokrat prispevala tudi znamka Liu Jo, zanje pa je pozirala zapeljiva Anna Ewers.

Liu Jo

Calvin Klein te dni izpostavlja tudi spomladansko kolekcijo ur in nakita, seveda s pomočjo modelov, kot so Cara Taylor, Justin Eric Martin, Roos van Elk in Kohei Takabatake.

Calvin Klein

Obdana s prelepimi kosi Vivara nakita, kateri izhaja iz njihove Eccellenza kolekcije, pa tokrat v novi kampanji blesti tudi supermodel Gisele Bundchen.

Vivara

Igralka Michelle Pfeiffer se podaja v svet dišav, saj predstavlja svojo novo linijo parfumov Henry Rose, ki se ponašajo z okolju prijazno embalažo ter transparentnostjo sestavin.

Michelle Pfeiffer z dišavo Henry Rose
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.