Modne bleščice tega tedna

Kljub temu, da pomlad ostaja še nekoliko sramežljiva, pa se je med trendi prebudila že zdavnaj. Modne in lepotne novosti tudi tokrat namreč ciljajo na vse, kar diši po vročem, mnogi pa se že spogledujejo s toplo jesenjo. In kakšne so novičke preteklega tedna? Poglejmo:

Modna hiša Fendi je naznanila, da bo 4. julija s predstavitvijo couture revije pripravila poseben poklon preminulemu Karlu Lagerfeldu, vse skupaj pa bo, namesto v Parizu, tokrat potekalo v Rimu.

Fendi in Karl Lagerfeld

V spomladanski kampanji obutvene hiše Rene Caovilla tokrat pozira priljubljeni model Elsa Hosk, kateri se več kot odlično podajo nekatere najlepše petke njihove tople sezone.

Rene Caovilla pomlad 2019

V novo kampanjo znamke intimnih oblačil Intimissimi se znova vrača njihova nova ambasadorka, igralka Sarah Jessica Parker, ki si je tokrat nadela njihovo kolekcijo pižam.

Intimissimi pomlad 2019

Povsem poletna je nova kampanja kozmetične znamke Estee Lauder za slovito linijo Bronze Goddess, glavno vlogo pa tokrat prevzema zapeljivi model Grace Elizabeth.

Estee Lauder Bronze Goddess

Pravi nabor znanih imen si je tokrat omislila draguljarska hiša Tiffany & Co. Za njihovo spomladansko kampanjo so namreč pozirale Kendall Jenner, Carolyn Murphy, Mica Arganaraz, Fei Fei Sun ter Imaan Hammam.

Tiffany & Co.

Novo linijo, poimenovano Clash de Cartier, pa so predstavili pri Cartierju, zanje pa je nekatere najlepše kose nakita nosila Kaya Scodelario.

Cartier
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.