Modne bleščice tega tedna

Bolj, kot se bliža čas pomladi, vse pestrejše postaja dogajanje tudi v svetu mode in lepote. Dokaz temu so številne prireditve, med katerimi sta v zadnjih dneh brez dvoma najsvetleje zasijala naslednja dva dogodka – prvi veganski fashion week, kjer ni bilo niti sledu živalskega materiala, medtem pa se je v četrtek v New Yorku že začel tudi klasični teden mode, ki predstavlja novosti naslednje jeseni in zime. In preostale novosti, ki so vzbudile naše zanimanje? Poglejmo:

Tom Ford jesen 2019

Potem, ko je javnost razburila rasistično podčrtana kolekcija figuric Pradamalia modne hiše Prada, se tokrat vsi zgražajo nad Guccijevim črnim puloverjem z visokim ovratnikom, kateremu so dodane rdeče ustnice.

Gucci

Na vpogled je končno kampanja posebnega sodelovanja med streetwear znamko Kith in modno hišo Versace (ki je te dni razkrila tudi posodobljeno podobo njihovega simbola Meduza), kjer so za model izbrali Bello Hadid.

Kith x Versace

Alexander Wang praznuje letošnje Lunarno novo leto s predstavitvijo povsem sveže kampanje, za katero so tokrat pozirale Jing Wen in Su Kexin ter kitajska rap izvajalka VaVa.

Alexander Wang

Boho vibe je letos prevzel tudi znamko Etro, ki je v tem stilu uprizorila svojo spomladansko kampanjo, kjer seveda ne manjka njihovih znanih printov.

Etro

Zelo sveže in sončno pa deluje najnovejša kampanja znamke M Missoni, v kateri blesti vse popularnejša Chiara Scelsi.

M Missoni

V svežini spomladanskih kampanj pa ne zaostaja niti znamka Twinset, ki je na ulice Milana tokrat postavila dve zveneči modni imeni – Brigit Kos in Faretto.

Twinset

Zelo naravno, a hkrati izredno glamurozno pa v novi kampanji tokrat deluje sloviti model Andreea Diaconu, ki pozira v letošnji kolekciji pariškega luksuznega nakita Boucheron.

Boucheron

Ogromno barvitosti pa v letošnjo pomlad vnaša tudi posebna športna kolekcija, ki je nastala v sodelovanju med modelom Gigi Hadid in znamko Reebok.

Gigi Hadid x Reebok
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.