Modne bleščice tega tedna

Težko bi rekli, da se zima poslavlja v mirnem slogu, saj je namreč prav na modnem področju tako zelo pestro, da se vedno znova oziramo levo in desno. Poleg novih in novih spomladanskih kampanj se prav ta hip odvija teden ženske mode, ki se je v petek iz začetnega New Yorka že preselil v London.

Tom Ford tokrat elegantno zapeljuje s povsem svežo kampanjo letošnje pomladi, pri tem pa mu seveda pomagata slavna modela Gigi Hadid in Joan Smalls.

Tom Ford pomlad 2019

Kot obraz znamke Longchamp se to pomlad vrača popularna Kendall Jenner, ki navdušuje v kombinaciji usnja in resic.

Longchamp pomlad 2019

Veliko usnja si je v spomladanski različici privoščila tudi znamka Tod’s, za katero sta v novi kampanji pozirali Liu Wen in Vittoria Ceretti.

Tod’s pomlad 2019

Na ulice New Yorka pa se vrača Carolina Herrera, ki si je to pomlad omislila izredno barvito in hkrati duhovito reklamno kampanjo.

Carolina Herrera pomlad 2019

Svoje nove fotografije spomladanske kampanje je razkrila tudi italijanska znamka Byblos, ki je kot zvezdo mladostnih outfitov izbrala model Winnie Harlow.

Byblos pomlad 2019

Naravnost čarobna pa je spomladanska kampanja Judith Leiber, ki je svoje glamurozne kose združila s prelepim obrazom Emily DiDonato.

Judith Leiber pomlad 2019

Potem, ko je posebna make-up kolekcija Estee Lauder v sodelovanju z Victorio Beckham požela velik uspeh, se je slednja odločila, da naslednjo jesen ponudi kar lastno lepotno linijo, seveda poimenovano Victoria Beckham Beauty.

Victoria Beckham

Prelepa igralka Natalia Portman ostaja obraz hiše Dior, tokrat pa jo lahko občudujemo v najnovejši kampanji dišave Miss Dior, kjer seveda nosi prelepo kreacijo njihove kreativne direktorice Marie Grazie Chuiri.

Miss Dior
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.