Modne bleščice tega tedna

Pretekli torek  se je sicer vedno neutrudna modna ura za trenutek ustavila ob vesti o smrti Karla Lagerfelda, a kaj hitro se je morala pognati naprej, saj prav ta hip potekajo najpomembnejše revije ženske mode. Dogajanje se je že preselilo iz Londona v Milano, kjer je tudi letos moč zaslediti nekatere najlepše kolekcije najslavnejših modnih hiš, seveda pa nas v prihodnjih dneh čaka še veliki finale v Parizu. In preostale novosti? Pa poglejmo.

Blumarine jesen 2019

Po smrti Lagerfelda se je kaj hitro seveda pojavilo vprašanje, kdo ga bo nadomestil pri modni hiši Chanel. Pravzaprav ni bilo potrebno prav veliko ugibati, saj je bilo že kaj hitro znano, da bo v njegove čevlje stopila njihova direktorica fashion studia Virginie Viard.

Karl Lagerfeld in Virginie Viard

Močnim kiksom nekaterih največjih modnih znamk kar ni videti konca, saj se tokrat vsi zgražajo nad Burberryjevim puloverjem z zanko (v nedeljo predstavljenim na reviji jesen 2019), ki spominja na samomorilnost.

Burberry jesen 2019

Drznost je opaziti pri spomladanski kampanji hiše Valentino, ki so jo posneli kar v Benetkah, v njej pa so nastopile Adut Akech, Kristen McMenamy, Nikki Tissen in Mariacarla Boscono.

Valentino pomlad 2019

Še en opomnik na Lagerfeldov nepričakovani odhod je nova Fendijeva kampanja letošnje pomladi, za fotografije katere je ponovno poskrbel kar on sam, pozirale pa so mu Kaia Gerber, Adut Akech in Anok Yai.

Fendi pomlad 2019

Super elegantna pa je tokrat Taylor Hill, ki je pred fotografski objektiv stopila v spomladanskih kosih modne hiše Ralph Lauren.

Ralph Lauren pomlad 2019

Italijanska modna hiša Missoni te dni predstavlja posebno, kapsulno kolekcijo espadril, ki je nastala s popularno znamko Castaner.

Missoni x Castaner

Zendaya tokrat vzbuja ogromno pozornosti, saj je poleg prvih reklamnih fotografij kolekcije, ki je nastala v sodelovanju s Tommyjem Hilfigerjem, predstavila tudi novico, da se pridružuje ekipi ambasadork kozmetične hiše Lancome.

Tommy x Zendaya

Supermodel Alessandra Ambrosio pa tokrat naravnost žari v novi kampanji Linde Farrow, kjer nosi najnovejša, spomladanska sončna in korekcijska očala.

Linda Farrow pomlad 2019

Znamka Calvin Klein pa se po odhodu Rafa Simonsa z mesta kreativnega vodje že vrača na stara pota, saj je te dni razkrila novo kampanjo #MyCalvins, v kateri so nastopila sama znana imena – Kendall Jenner, Noah Centineo, A$AP Rocky ter Shawn Mendes.

Calvin Klein
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.