Modne bleščice tega tedna

Po zatišju okoli novega leta prav zdaj modni svet doživlja pravi bum, saj se hitro približuje februarski teden mode, prav tako pa je čas za vse najlepše reklamne kampanje, ki že napovedujejo smernice letošnje pomladi. Slednje so tako predstavile že vse največje znamke, mi pa tokrat poglejmo nekaj najlepših in najbolj izstopajočih preteklega tedna:

Po nenadnem odhodu Rafa Simonsa iz modne hiše Calvin Klein konec decembra 2018 se slednja tokrat obrača k prenovi linije 205W39NYC, ki jo je zasnoval prav Raf.

Calvin Klein

Tommy Hilfiger je tokrat sklenil sodelovanje z mlado pevko in igralko Zendayo, nastalo kapsulno kolekcijo pa bosta v začetku marca predstavila na pariškem tednu mode.

Zendaya in Tommy Hilfiger

Dolce & Gabbana sta za spomladansko kampanjo k poziranju povabila številne slavne obraze, med katerimi so najlepše zagotovo blestele Eva Herzigova, Helena Christensen, Carla Bruni ter Marpessa Hennink.

Dolce & Gabbana

Za slavna imena v svoji novi kampanji se je odločila tudi Stella McCartney, ki je vanjo tako vključila supermodel Kate Moss ter vse uspešnejšo Kaio Gerber, hči slovite Cindy Crawford.

Stella McCartney

V spomladanski kampanji Giorgia Armanija je tokrat ponovno čutiti vrhunec ženstvenosti, ki jo v tem primeru, s pomočjo fotografa Kurta Markusa, upodabljajo modeli Shu Pei, Daga Ziober in Charlee Fraser.

Giorgio Armani

Za povsem nov look pa so se za to pomlad odločili pri znamki Blumarine, medtem ko je zanje pozirala prelepa Brigit Kos.

Blumarine

Izredno simpatična pa je tudi Pradina nova kampanja, ki je v svoj retro stil letos vključila sama znana imena modne scene: Gigi Hadid, Anok Yai, Liu Wen, Freja Beha Erichsen ter Maike Inga.

Prada

Več bazičnosti, v kateri pravzaprav najlepše zasijejo prav njegovi novi obutveni kosi, pa si je omislil Giuseppe Zanotti, ki je kot obraz svoje spomladanske kampanje izbral ameriški model Grace Elizabeth.

Giuseppe Zanotti

Zvezdniško razpoloženi so tudi pri Ralphu Laurenu, kjer so h kampanji svoje slovite dišave Romance, ki letos praznuje že dvajset let, povabili pravi par – model Taylor Hill ter njenega partnerja Michaela Stephena Shanka.

Ralph Lauren
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.