Modne bleščice tega tedna

Pretekli teden je modni svet zanimal predvsem zaključek pariškega tedna mode, kjer je ogromno zanimanja požela predvsem revija modne hiše Chanel, saj so predstavili zadnjo kolekcijo, pri nastanku katere je še sodeloval pokojni Karl Lagerfeld. Poklonilo se mu je ogromno znanih obrazov, Cara Delevingne je revijo tudi otvorila, medtem ko se je po pisti sprehodila celo igralka Penelope Cruz. In ostale novičke? Pa poglejmo:

Chanel jesen 2019

Povsem sveža reklamna kampanja te tople sezone tokrat prihaja izpod rok Vere Wang, za katero je v črnih in belih čipkastih kosih pozirala prikupna Sara Grace Wallerstedt.

Vera Wang pomlad 2019

Sasha Pivovarova pa tokrat nastopa v spomladanski kampanji znamke Sportmax, kjer se osredotočajo na ravno pravšnjo mešanico športno-elegantnega stila.

Sportmax pomlad 2019

Tu je že tretja kolekcija sončnih in korekcijskih očal s podpisom posebnega sodelovanja med modelom Gigi Hadid in znamko Vogue Eyewear, tokrat seveda v povsem spomladansko-poletnem stilu.

Gigi Hadid x Vogue Eyewear pomlad 2019

Na dan so pokukale nove fotografije sicer že predstavljene spomladanske kampanje Stuarta Weitzmana, kjer Kendall Jenner nosi sandale, poimenovane Alana.

Stuart Weitzman pomlad 2019

Cara pa se te mesece vrača tudi kot obraz spomladanske Diorjeve kampanje za novo, pink šminko Dior Addict Stellar Shine.

Dior Addict Stellar Shine

Novo kampanjo povsem sveže dišave, poimenovane Girl of Now Forever, pa tokrat predstavlja Elie Saab, v njej pa zelo spomladansko delujejo Hannah Ferguson, Kristine Froseth ter Jasmine Daniels.

Elie Saab Girl of Now Forever
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.