Modne bleščice tega tedna

Pomlad je na dosegu roke in to se močno pozna tudi v svetu mode in lepote. Pretekli teden sicer ni minil tako burno, kot morda prejšnji pred njim, a vendar ne ostaja zaspan, saj je tudi tokrat na pretek povsem svežih kampanj, raznoraznih sodelovanj, pa tudi kar nekaj vodstvenih premikov ter novih nazivov, ki so te dni pustili velik pečat. Poglejmo torej nekaj najodmevnejših novičk:

Diane von Furstenberg zapušča mesto vodilne pri CFDA, vse pa kaže na to, da jo bo nasledil sloviti Tom Ford.

Diane von Furstenberg

Mesto kreativne vodje pri modni hiši Sonia Rykiel pa zapušča Julie de Libran, razlog pa naj bi bil nekajletni padec prodaje.

Julie de Libran

Modna hiša Burberry postopoma postavlja nova merila, med katerimi izstopa tudi cilj postati okolju prijazno podjetje, ki naj bi do leta 2025 izločilo uporabo plastičnih pakiranj, močno pa bodo v tem stilu prenovili tudi trgovine oziroma njihove elemente.

Burberry

Victoria’s Secret je te dni naznanila, da je med svoje Angele povabila tudi model Barbaro Palvin, ki je na njihovi reviji prvič nastopila leta 2012.

Barbara Palvin za Victoria’s Secret

Modna hiša Ralph Lauren pa tokrat s pomočjo modela Taylor Hill izpostavlja novi model torbic, poimenovan RL50.

Ralph Lauren

Adriana Lima se vrača kot obraz znamke Schutz, tokrat za njihovo kolekcijo Resort 2019, kjer vsekakor ne manjka trendovskih neon odtenkov.

Schutz Resort 2019

Avstralska oblikovalka nakita Christie Nicolaides predstavlja novo kolekcijo z naslovom Villa Vera, kjer blesti prelepa Jena Goldsack.

Christie Nicolaides
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.