Modne bleščice tega tedna

Spomladanski meseci so s seboj prinesli nekatere najbolj romantične podobe tako na modni kot lepotni sceni, zahvala pa gre čudovitim barvnim paletam, lahkotnim materialom ter vzorcem, ki močno popestrijo naš vsakdan. Novosti tokrat prihajajo predvsem iz sveta kampanj, tudi ta teden pa ni uspel uiti spremembam na področju kreativnega vodstva. Poglejmo vse skupaj nekoliko pobližje:

Kreator Paul Surridge se poslavlja od položaja kreativnega vodje modne hiše Roberto Cavalli, kjer je leta 2017 nasledil Petra Dundasa.

Paul Surridge

Modna hiša Louis Vuitton tokrat predstavlja novo linijo potovalnih torb, poimenovano Horizon, v kampanji katere nastopa priljubljen model Karlie Kloss.

Louis Vuitton

Na plano je pokukala spomladanska kampanja znamke Emilio Pucci, ki tokrat žari od tropskega pridiha, njen obraz  pa je postala Mali Koopman.

Emilio Pucci

Znamka Love Moschino to pomlad in poletje prisega predvsem na ogromno jeansa, kar dokazuje tudi njihova najnovejša reklamna kampanja, za katero sta pozirala Alicia Herbeth in Denek Kania.

Love Moschino

Kopico poznanih obrazov modnega sveta (Joan Smalls, Soo Joo Park, Pyper America Smith, Chiara Scelsi) pa je tokrat v svojo spomladansko kampanjo vključila popularna znamka modnih dodatkov Furla.

Furla

Vrača se ljubko sodelovanje Coach x Disney, kjer tokrat glavno vlogo igrajo liki iz risank Bambi, Alica v čudežni deželi ter Dumbo.

Coach x Disney

Znamka nakita Swarovski tokrat, v sodelovanju z Davidom Roemerjem, v kampanji letošnje pomladi izpostavlja predvsem kose nakita iz linij Tigris, Penelope Cruz Moonsun, Eyewear ter Graceful Bloom.

Swarovski

Tu je tudi nova lepotna kampanja znamke Fenty Beauty za njihov sloviti proizvod Body Lava (tokrat v novem odtenku z naslovom Trophy Wife), v njej pa seveda pozira pevka Rihanna.

Fenty Beauty
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.