Modne bleščice tega tedna

Bolj ko se približuje februar, vse zanimivejše in pestrejše je dogajanje tudi na modnem področju, saj je reklamnih kampanj za letošnjo pomlad iz dneva v dan kot gob po dežju. Do danes so verjetno svoje novosti predstavile že vse največje modne hiše, tudi letos pa ob tem ni manjkalo slavnih obrazov z vseh koncev sveta. Poglejmo torej nekaj najodmevnejših tega tedna.

Louis Vuitton je tokrat poskrbel za pravo eksplozijo retro navdihnjenih kosov, ki še najlepše dišijo prav po preteklih 80., več kot odlično pa v njih pozirajo modeli Kiki Willems, Ambar Cristal Zarzuela, Blesnya Minher, Signe Veiteberg ter Natalie Westling.

Louis Vuitton pomlad 2019

Prav tako pa so pri hiši Louis Vuitton že ponudili tudi vpogled v kolekcijo pre-fall 2019, kjer se je kar trlo znanih ljudi, med drugim tudi Alicia Vikander, Jennifer Connelly, Ruth Negga, Laura Harrier in mnogi drugi.

Louis Vuitton pre-fall 2019

Kot obraz spomladanske kampanje modne hiše Isabel Marant se letos vrača Anna Ewers, ki sta se ji pridružili še Rianne van Rompaey in Binx Walton.

Isabel Marant pomlad 2019

V že poznano vlogo pa se tokrat vrača tudi supermodel Gisele Bundchen, ki ponovno pozira za modno hišo Missoni, tokrat v izredno mistični modni zgodbi.

Missoni pomlad 2019

Pravo modno popotovanje pa so v spomladanski kampanji ponudili pri znamki Miu Miu, za katero so pozirali modeli Du Juan, Juliette Lewis, Zazie Beetz, Lola Leon in Maya Hawke.

Miu Miu pomlad 2019

Za isti modni obraz se je pri izdelavi spomladanske kampanje odločil tudi Michael Kors, ki je pred objektiv tako postavil model Binx Walton.

Michael Kors pomlad 2019

Že preverjeno uspešen recept pa si je tokrat privoščila tudi znamka Kate Spade, ki je k nastanku spomladanske kampanje zopet povabila fotografa Tima Walkerja, medtem ko so mu pozirale igralke Kiki Layne, Sadie Sink in Julia Garner.

Kate Spade pomlad 2019

V ponedeljek so pri hiši Gucci predstavili povsem svežo lepotno kampanjo za njihovo slovito dišavo Gucci Guilty, v kateri sta zablestela Lana Del Rey ter Jared Leto.

Gucci Guilt

Prelepa pa je tokrat tudi igralka Penelope Cruz, in sicer v najnovejši kampanji luksuznega nakita John Hardy, poimenovani #MadeforLegends.

John Hardy pomlad 2019
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.