Modne bleščice tega tedna

Prvi teden v decembru pravzaprav ni postregel le s številnimi novostmi za prihajajoče praznike, temveč se je kar nekaj velikih premikov zgodilo tudi nasploh. Številnim modnim hišam, ki so se letos že odrekle uporabi krzna se je pridružilo še eno izmed največjih imen modne industrije. Katero? Pa poglejmo:

Tokrat je svoj odstop od uporabe krzna in kože eksotičnih živali napovedala tudi modna hiša Chanel, ki je s tem korakom navdušila tudi mnoge borce za pravice živali.

Chanel

Novi logo si je omislilo kar nekaj največjih imen, med drugim tudi Celine in Burberry, tokrat pa so ga predstavili tudi pri modni hiši Balmain.

Balmain

Po tem, ko se je v letu 2015 poslovil od svoje cenovno dostopnejše znamke Marc by Marc Jacobs, kreator tokrat predstavlja novo, poimenovano The Marc Jacobs.

Marc Jacobs

Pantone je tokrat predstavil novo barvo leta 2019. To je postala koralno rdeča, natančneje poimenovana “Living Coral“.

Pantone “Living Coral”

Tu pa je tudi novi Pirellijev koledar naslednjega leta, za katerega so med drugim pozirali Gigi Hadid, Alexander Wang ter Misty Copeland.

Pirelli 2019

Novo kampanjo, v kateri tokrat pozira Anna Ewers, pa so predstavili tudi pri znamki adidas Originals in sicer za njihovo že četrto kolekcijo, ki jo pripravljajo v sodelovanju z Alexandrom Wangom.

adidas Originals x Alexander Wang

Čisto sveža pa je tudi prva oglasna kampanja, ki jo je oblikovalec Hedi Slimane ustvaril kot novi kreativni direktor modne hiše Celine.

Celine

Pri Miu Miu so tokrat v sklopu njihove nove kolekcije resort 2019 predstavili kapsulno kolekcijo z naslovom Little Cats, ki seveda vsebuje podobe ljubkih mačk.

Miu Miu

V sklopu svoje nove cruise 2019 kolekcije pa je pri Diorju na voljo tudi zbirka sončnih in korekcijskih očal, s katerimi pozira ameriški model Selena Forrest.

Dior

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.