Modne bleščice tega tedna

Teden je naokoli in zimsko vreme je le še podkrepilo misli na praznično obdobje, ki že močno trka tudi na naša vrata. Slednje se seveda pozna tudi na modnem in lepotnem področju, kjer so nas seveda številne znamke že preplavile s svojimi božičnimi in novoletnimi kolekcijami. Čudovite pa so tudi njihove reklamne kampanje, zato tokrat pokukajmo med nekaj najbolj vpadljivih tega tedna:

Naravnost zapeljiva je tokratna praznična kampanja znamke Honey Bridette, poimenovana Honey B’s Guide to Christmas, v kateri pozira model Kristina Sheiter.

Honey Bridette

Hči Michaela Jacksona, Paris Jackson, se je tokrat znašla v letošnji praznični kampanji znamke Penshoppe, kjer je poudarek predvsem na retro stilu preteklih 70-ih.

Penshoppe

Svoje praznične fotografije pa je ponudila tudi znamka H&M, ki je v ospredje tokrat postavila igralko Aubrey Plaza, v družbi Elizabeth in Victorie Lejonhjärta, Erica Rutherforda, Grace Elizabeth ter Hano Jirickovo.

H&M

Poleg zimskih in prazničnih novosti pa se kar nekaj kolekcij in kampanj že ozira v leto 2019. Tako je naprimer znamka Victoria’s Secret razveselila vse svoje oboževalke z novico, da se vrača tudi linija kopalk.

Victoria’s Secret

Supermodel Candice Swanepoel tokrat predstavlja novo kolekcijo svojih kopalk Tropic of C, in sicer za resort 2019.

Tropic of C

Pri modni hiši Saint Laurent pa so pohiteli že vse do naslednje pomladi, saj je tu nova kampanja, v kateri pozirajo znana imena, kot so Amber Valletta, Charlotte Gainsbourg in Rebecca Leigh Longendyke.

Saint Laurent

Pri nas pa se je uspešno zaključil Mercedes Benz Fashion Week, tokrat popolnoma posvečen moški modi. Za prizorišče sedme edicije tega dogodka so organizatorji izbrali mehanično delavnico, ki so jo z rekonceptualizacijo spremenili v vizualno poezijo za modne in avtomobilske navdušence.

Foto: Sandi Fišer

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.