Modne bleščice tega tedna

Konec novembra, predvsem pa začetek decembra tudi letos prinašata ogromno novosti, posvečenih prihajajočim praznikom. Tokrat zato preverimo nekaj najnovejših oziroma najbolj izstopajočih božičnih reklamnih kampanj, ki prihajajo tako v video kot foto različici. Seveda se tudi letos vse vrti predvsem okoli barv, kot so zelena, rdeča, črna in zlata, vse skupaj pa je lepo zavito v najbolj svetleče bleščice. Poglejmo torej najbolj glasne novičke tega tedna:

Modna hiša Salvatore Ferragamo je te dni predstavila svojo prvo praznično kampanjo z naslovom “Patchwork of Characters”, v kateri so nastopili modeli Malaika Firth, Chuyan He, Fabienne Dobbe, Tevin Steele ter Ryu Wankyu.

Salvatore Ferragamo

Izredno šik kombinacije tudi letos v svoji praznični kampanji predlaga Tory Burch, zanjo pa letos pozirajo Jean Campbell, Yoon Young Bae in Ansley Gulielmi.

Tory Burch

Model Michelle Van Bijnen pa tokrat pozira v simpatični “Teddy” kampanji modne hiše Moschino, kjer so v ospredje postavili motiv daril, črno in zlato barvo ter njihovega ikoničnega medvedka.

Moschino

Gisele Bundchen se je tokrat razgalila za božično kampanjo brazilske znamke nakita Vivara ter tako izpostavila nekatere najatraktivnejše kose njihove nove kolekcije.

Vivara

Večne praznične odtenke rdeče, črne in zlate si je letos izposodila tudi popularna znamka spodnjega perila Yamamy, ki si je za model letos izbrala slovito Evo Herzigovo.

Yamamay

Glitter manija se je za letošnje praznike dotaknila tudi udobnih Ugg škornjev in copat, kjer so ponudili kar nekaj bleščečih kosov obutve.

Ugg

December bo s seboj prinesel tudi posebno kolekcijo športne znamke Puma, ki je nastala v sodelovanju s pevko Seleno Gomez. Tu je prvi vpogled v njihovo kampanjo z naslovom “Strong Girl“.

Puma

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.