Modne kopalke za močnejše postave

Ne glede na to, kakšen tip postave imate, je lahko iskanje popolnih kopalk včasih prava nadloga. Da bi vam kopalke dobro služile, pa morate poskrbeti za zares pravo velikost (velikokrat se zgodi, da si kupimo ali premajhne ali prevelike kopalke – posebej pri velikosti košarice nedrčka) in poudarek svojih atributov. Včasih je pri kopališki modi za močnejše postave veljalo pravilo, naj ženske posegajo le po črni barvi in enodelnih kopalkah za učinek vitkejše postave. Vendar v letu 2016 dobro vemo, da temu ni tako, zato posegajte po živahnih odtenkih, pisanih vzorčkih ter različnih krojih kopalk. Prve na samem seznamu najbolj priljubljenih kosov v kopališki modi so retro kopalke z visokim pasom. Te zelo lepo oblikujejo postavo, sploh v predelu trebuha ter zadnjice. Za dvojni odmerek retro sloga pa poiščite takšne z belimi pikami in s temi ne morate zgrešiti.

Ashley Graham x swimsuitsforall
Ashley Graham x swimsuitsforall
Old Navy
Old Navy
Asos
Asos

Drugi kroj kopalk, ki zelo pristaja ženskam z oblinami, so kopalke s cut-out detajlom, ki je prav tako pravi hit tega poletja. Na izbiro imate zares veliko krojev, od tistih zelo drznih pa do bolj konzervativnih pri dekolteju. Pri izbiri le-teh morate biti pozorne, da bodo poudarile dele telesa, na katere ste ponosne, in zakrile vse manjše nepravilnosti. V primeru cut-out detajla raje izberite enodelne kopalke, saj je že detajl sam po sebi dovolj.

Ashley Graham x swimsuitsforall
Ashley Graham x swimsuitsforall
Asos
Asos
swimsuitsforall
swimsuitsforall

Letošnjega leta si ne moremo predstavljati brez ikonskih enodelnih kopalk. Te so ena izmed najbolj priljubljenih izbir pri ženskah močnejše postave zaradi svoje funkcionalnosti. So zares najbolj udobna in varna izbira, ki nikoli ne razočara. Letos pa se poigrajte z zabavnimi barvami, kot so vijolična, roza, turkizna, oranžna in rumena. Za učinek bolj vitke postave poiščite kopalke z vzorcem peščene ure, ki so na sredini obarvane v svetlejše odtenke.

Asos
Asos
swimsuitsforall
swimsuitsforall
Old Navy
Old Navy

podpis_natasa21

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.