Modne princese s preobratom

Takšne, kot smo jih spoznali že lansko jesen, sodobne princese modne scene stopajo tudi v letošnjo hladno sezono. Poglavitna sestavina so ponavadi predvsem dolge, razkošne obleke in krila iz tila, prefinjene srajce in ogromno tančice, nežni odtenki in pravi zalogaj elegance, ki vse od naštetega tudi lepo poveže. In tako kot prejšnjo sezono tudi tokrat ne bo vse tako zelo romantično in punčkasto, kot se morda sliši sprva. Pravzaprav se s takšnim stilom še bolj pomešajo grobi detajli, temni odtenki ter materiali, ki nekako služijo kot dobra protiutež celotni, sicer sanjavi podobi.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Vsem pravljičnim elementom se torej pridružuje ogromno usnja in črnine, svoje pa naredita tudi karo vzorec in celo žamet. Tu so torej maksi, boho obarvane obleke, z naborki, napihnjenimi rokavi in vsem pripadajočim, ki jih dopolnimo z usnjenim pasom in grobimi gležnjarji ali še raje, z retro visokimi škornji. Dobrodošli so tudi blazerji, celo telovniki, dolgi plašči in ogrinjala, za več prefinjenosti pa lahko še vedno obujemo preproste, bazične salonarje z visoko petko, morda pa bodo še kanček bolj modna izbira tudi mules petke. Modne princese bodo to jesen potrebovale tudi pridih preteklih 70., 80. ali kar 90., zato lahko uporabijo še več drznosti ter z vsemi punčkastimi kosi preizkusijo usnjeno srajco, barvit, moško krojen suknjič in/ali kavbojske škornje, medtem ko si za piko na i pod roko potisnejo veliko torbo v stilu Bottege Venete ali pa si preko telesa poveznejo tisto čisto drobno, v katero pravzaprav ne spravimo več kot kreditno kartico in šminko.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tokrat pomembno vlogo igra tudi nakit, sploh plastenje masivnih verižic in zapestnic ter rokerskih prstanov, še vedno pa popularni ostajajo tudi številni naglavni elementi, kot so obroči, rutke in špange vseh vrst in velikosti. In make-up? V resnici bodo dovolj že kanček korektorja, ščetka in barvica za obrvi ter kakovostna maskara.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.