Modne smernice narekujejo le en uhan

Statement uhani so brez dvoma must have med fashiosnitkami in so tudi najbolj zaželen modni dodatek ta hip. Od velikih zlatih, posutih s kristalčki in raznih barv do bolj minimalističnih okroglih ter ostalih geometrijskih oblik. Malce drugače pa so ta trend predstavili na modnih revijah. Tokrat so manekenke namesto dveh uhanov nosile le enega. Asimetrija doda zanimivo noto celotnemu videzu in tudi z le enim uhanom boste pustile vtis. Zelo lepo se poda statement uhan speti pričeski ali pa krajšim lasem. Prav tako počesani lasje le na eno stran s kodri v stilu starega Hollywooda, sploh pa za posebne priložnosti.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Pri izbiri novega, le enega uhana se poigrajte in poiščite takšne v živih barvah, kot so turkizna, oranžna, smaragdno zelena, indigo, rumena, rožnata (fuksija) in rdeča. Zelo lepe so tudi različne kombinacije barv, ki se dopolnjujejo ali pa so popolno nasprotje. Če ste bolj za metalne odtenke, kot so srebrna in zlata, so v igri okrogli uhani ali pa razni daljši uhani s kristalčki in ostalimi okrasnimi kamni.

JW Anderson
Sarah and Sebastian
Katerina Makriyianni

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.