Modni detajl: balonasti rokavi

Statement rokavi že nekaj časa spadajo med najbolj IN modne detajle. Od zvončastih krojev do izredno dolgih, to pomlad in poletje kraljujejo balonasti rokavi. Še tako navadnemu, osnovnemu topu dodajo nekaj posebnega in seveda x faktor modnemu outfitu. Če želite investirati v kos, ki ga boste lahko znova in znova nosile, naj bo ta v beli barvi. In če ljubite eleganco, naj bo to srajca. Nosite jo na jeans hlače ali pa culottes širok model. Prav tako zelo lepo pristaja z oprijetim midi krilom, ki naredi kontrast med kroji. Če imate rade vzorčke, posezite po topu z napihnjenimi rokavi in s potiskom pik, rožic, črt ali pa najbolj modnega karo vzorca.

Isabel Marant poletje 2018
Lemaire poletje 2018
Marques ‘ Almeida poletje 2018

Če ste bolj za urban, sproščen look, so zelo zanimive srajce ali pa celo jakne iz jeans materiala, ki smo jih lahko videli na vseh fashionistkah. Če ste izredno ženstvene in imate rade obleke, naj ima ta prav tako priljubljen modni detajl na rokavih. Ker so balonasti rokavi statement kos, naj bodo ostali kosi oblačil in modnih dodatkov čim bolj preprosti in minimalistični.

Caroline Constas
Cecilie Bahnsen
A.W.A.K.E.
Cecilie Bahnsen

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.