Modni detajl: barviti okrogli uhani

Pisani modni dodatki videzu dodajo posebno, živahno noto. Ti so priljubljena izbira v vseh letnih časih, poseben čar pa imajo ravno poleti, ko je moda veliko bolj naklonjena barvam. Tokrat so v ospredju veliki statement uhani v okrogli obliki. Različic okroglega modela poznamo veliko; od klasičnih zlatih, srebrnih in rose gold do bolj odštekanih z različnimi dodatki. In v živahnih barvah so to poletje najbolj zaželeni. Ta hip so najbolj trendi roza, oranžna, rumena, vijolična in modra. Velikokrat jih krasijo živahni okrasni kamni, ki v pravih kombinacijah delujejo izredno luksuzno. Zanimiv trend pa so tudi uhani, narejeni iz PVC-ja, torej plastike, ki so največkrat v kombinaciji z zlato kovino. Modeli so tudi različnih oblik; od majhnih do srednje velikih, pa seveda tisti ekstravagantni, ki jih ni mogoče spregledati. Priporočam vam, da izberete barvo glede na opravo pa tudi na barvo vaših las.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Svetlolaske posezite po temnejših odtenkih, temnolaske pravno obratno. Izbor videzov, ki se ujemajo z barvitimi statement uhani, je zelo širok. Najbolj pristajajo čisto enostavnim opravam, saj jih popestrijo. Priljubljene jeans hlače in navadno T majico kombinirajte z barvitimi uhani ali pa maxi obleko v nevtralnih odtenkih. Če ste rade od glave do pet v le enem monokrom nevtralnem odtenku, so barviti uhani popolna izbira. Color blocking pa je še en trend, ki ga lahko uporabimo pri kombiniranju tovrstnih modnih dodatkov. Torej izberite nasprotne barve; oranžne uhane kombinirajte z jeans, modro opravo, rumene uhane pa na primer z vijolično obleko. Če so vaš izbor pink uhani, naj bo en del obleke v zelenem odtenku. Rdeči in turkizno zeleni odtenki so prav tako nasprotni in videz s kombinacijo obeh je čisto po trendu. Izbira je zares velika in poskrbite, da bodo vaši barviti okrogli uhani v centru pozornosti.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.