Modni detajl, ki ga tokrat ne gre izpustiti

Zdi se, da nas tokrat pomlad razteza v dve različni smeri. Po eni strani namreč predlaga povsem mono outfite v zemeljskih tonih, ki močno dišijo po naravi in podeželju, medtem ko nas po drugi strani glasno vabi med pisane in super potiskane kose, s katerimi nam ne bo dolgčas prav v nobenem trenutku. Seveda je vse odvisno predvsem od našega osebnega okusa in stila, pa vendar ne glede na vse te mesece posvetimo kanček več pozornosti detajlom. Slednji namreč lahko pričarajo nekatere najlepše stajling zgodbe tople sezone, predvsem pa vedno ponudijo odlično piko na i morda še tako dolgočasnemu izgledu.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Resice še zdaleč niso novost, pa vendar so tokrat postale must have detajl, ki ga bomo videvali prav na vsakem koraku. Mnoge modne hiše so namreč predlagale, da resice, daljše in krajše, vključimo v številne kose naše domače garderobe. Tu so torej hlače in kavbojke, topi in brezrokavniki, jakne in krila, sandali in klobuki, seveda vse z dotikom resic. Posebno mesto pripada tovrstnim torbicam, še vedno pa so velik hit tudi takšni uhani.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Pri tem detajlu se vse vrti okoli country in boho stila, kjer so v družbi resic dobrodošle maksi obleke in usnjeni brezrokavniki, lanene, široke hlače in bele, vezene obleke, nešteti cvetlični motivi ter romantično lahkotni materiali. Najboljša prijateljica je v tem primeru letos ravno rjava barva, medtem ko denim morda, bež in bela poskrbijo, da kosi ostajajo v mejah klasičnega. In kakšne kombinacije torej izbrati? Nedvomno ne moremo zgrešiti s sandali, ki jih krasijo resice, nosimo pa jih lahko na tako rekoč vse predlagane trende letošnje tople sezone. In tu je še jakna, lahko usnjena, jeans ali morda lanena, kakršno sem si včeraj omislila tudi zase. Nosila jo bom tako na poletne obleke kot dolga krila, vsekakor pa mi bodo njene resice čudovito popestrile tudi najbolj osnovne outfite, kot so kavbojke, bela T majica oziroma svilen slip top.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.