Modni detajl, ki pristaja čisto vsem

Razgaljena ramena niso nobena novost na modni sceni, saj smo jih ženske vseh generacij vzljubile že prejšnje sezone. Ta tudi letošnje leto spadajo med must have modne detajle v spomladanskih in poletnih garderobah. Obsesija je tako zelo močna, da v veliko kolekcijah prevladuje tovrstni modni detajl, ki razgali ravno dovolj kože. Najbolj priljubljene so ravno obleke, brez katerih si večina ne predstavlja poletja. Stalnica, s katero ne morete zgrešiti, je bela obleka z raznimi naborki pa tudi čutno čipko. Poleg te je mogoče opaziti veliko priljubljenost obleke rdeče in rumene barve z razgaljenimi rameni, ki zelo lepo poudari polt. Seveda ne smemo pozabiti na potiske, ki so, kot že veste, hit tople sezone. Od raznih rožic, pik, črt do živalskih potiskov, kot je leopard, ki so osvojili modni svet. Dolžine oblek so različne, od mini, ki lepo poudarijo noge, a je priporočljivo ob njih nositi visoke pete, ki podaljšajo noge, pa seveda midi in maxi dolžina, pri kateri si lahko privoščite tudi sandale brez pet.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Zelo lepi pa so tudi matchy-matchy videzi, ki jih ustvarimo s topom z razgaljenimi rameni in krilom oziroma hlačami v enakem odtenku in materialu. Kot pri oblekah prevladujejo podobne barve in zraven seveda ne smemo pozabiti na modre in zelene odtenke. Seveda če niste za enobarven, monochrom look je tukaj spodnji del iz jeansa, ki je zaželen ne glede na modne trende in letni čas. Jeans krila so popolna izbira k majici z razgaljenimi rameni in k temu videzu spadajo tudi modni dodatki, kot so ogrlice, ki poudarijo vrat. Če bi lahko izpostavili le eno ogrlico, ki je navdušila modno sceno, je to tista s školjkami, ki jo nosijo vse fashionistke in zvezdnice po svetu. Če pa bi raje pustili gol vrat, so tu statement uhani in najbolj zaželen par je velik okrogel, sama na njih velikokrat nosim tudi barvite obeske za popestritev.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.