Modni detajl: rutka v laseh

Od Prada, Gucci, Marc Jacobs do Dolce and Gabbana: rutke so bile zelo prisotne na modnih brveh, ki so napovedovala spomladanske in poletne trende. Te lahko zares nosimo na sto in en način na zapestijo, kot pas, okoli vratu in tudi v laseh, ki spada pod najlepše modne detajle. Kot smo že pisali je nizek čop hit med spetimi pričeskami in zakaj ne bi le-tega okrasili z rutko. Čop naj bo malce razmršen, z naravnimi kodri in vaš videz naj bo sporoščen v boho šik opravi kot so dolge obeke ali pa čipkast top in široke hlače. Tudi ostale spete pričeske lahko poleg elastike uporabite rutko in opazile boste podoben učinek.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Rutke lahko nosite tudi kot obroč, zavezan okoli glave in spodaj so lahko lasje spuščeni, ali pa speti v figo, čop ali kito. Tovrstna pričeska s ruto pride do izraza če izberete rutko v živahni barvi s potiki. Velik plus nošenja rutk je, da vas rešijo na bad hair days, ko so vaši lasje neukrotljivi ali pa mastni. Ta v hipu ustvari retro pridih in zanimivo noto celotnemu videzu.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.