Modni izbor: Pink komplet

Letošnje poletje je rahlo aprilsko, muhasto in med obilico sončnih dni se najde tudi dež, ki nas vse preseneti. Pri izbiri oprave pa spet naletimo na težavo, kaj obleči, in tukaj je ena izmed izredno priljubljenih kombinacij, ki jo lahko ta hip vidimo na socialnih omrežjih, kot je Instagram. Intenzivno roza, pink komplet je preplavil svetovni splet in navdušil s svojo preprostostjo. V sebi nosi kar nekaj trendov, prvi, najopaznejši so močne barve, ki so letošnjo toplo sezono pravi hit, in posebno mesto imajo ravno roza odtenki. Zelo opazna niansa je kot nalašč za tople dni, saj lepo poudari kožo; od tiste zagorele do bele in pristaja čisto vsem, blondinkam, rjavolaskam, rdečelaskam in tudi črnolaskam.

Instagram
Instagram
Instagram

Druga priljubljena smernica je matchy-matchy videz, torej zgornji del in spodnji v istem odtenku in materialu, ki naredi celoten videz povezan, kot bi na primer nosili kombinezon. Ta je priljubljen tudi zato, ker je zelo enostaven za kombiniranje in praktičen (sploh ko se nam zjutraj mudi). In kar dela roza videz še bolj privlačen, je tudi to, da ga lahko nosimo na različne načine. Spodaj lahko pod srajco oblečete bel top ali pa body, ki se lepo prilega telesu. Če želite pokazati nekoliko več kože, lahko oblečete čipkast bralet ali pa crop top. Med obutvijo v prvi vrsti pridejo v poštev sandali; ti naj bodo v zemeljskih barvah, kot je rjava, ali pa nevtralnih z belo in bež – ne morete zgrešiti. Ko dežuje, vam priporočam, da izberete dobre klasične, bele športne copate.

Instagram
Instagram
Instagram

Za piko na i poskrbite za lep nakit. Ker je roza komplet tako zelo vpadljiv, vam priporočam, da izberete le en statement kos; ogrlica ali pa uhani in ostali nakit naj bodo manj opazni, minimalistični. Ne pozabite na pokrivalo, ki na močnem soncu pride še kako prav.

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.