Modni natikači pod 40 €

Vse ljubiteljice naslednjega modnega trenda na področju obutve se boste zagotovo razveselile tega članka. Za vas sem poiskala devet različnih parov natikačev, ki so zelo, zelo aktualni ta hip. Začnimo z enim najbolj zaželenih v modni industriji. Metalne odtenke, od zlate in srebrne, pa tudi bronze odtenke lahko kombinirate na praktično vse barvne kombinacije oprave, zato preprosto ne smejo manjkati. Omislite si takšne, ki jih boste nosile na denim hlače ter preprost top, svoj videz pa začinile z nakitom v podobnem odtenku.

Zara, 19,95 €
Mango, 19,99 €
Zara, 35,95 €

Obožujete barve? Intenzivne barve so zelo lepe, sploh na bolj nevtralnih odtenkih. Natikači v rdeči, oranžni, roza, rumeni in zeleni barvi bodo vaš statement kos in popestritev. Manjši namig: še vedno sta zelo modna saten in žamet, ki lahko krasita vaše natikače.

H&M, 24,99 €
Mango, 29,99 €
Missselfridge, 40,00 €

In še zadnje trije pari, ki jih boste vzljubile, ali pa vam ne bodo preveč všeč. Fluffy natikači so izbira modnih navdušenk, ki le-te najraje kombinirajo na zelo enostaven način; krajše jeans hlače, oprijet body in manjša torbica. Natikači se prav tako zelo lepo podajo k oprijetim midi, sproščenim oblekam.

New Look, 27,99 €
H&M, 17,99 €
Missguided, 21,89 €

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.